Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:17 | March 8, 2018

Internationella kvinnodagen och Female power

Grattis på Internationella kvinnodagen alla ni fantastiska kvinnor där ute!

Här har ni två av mina favorit power ladies, Jossan och Petra, när vi var i Thailand nu i januari. Det var en helt fantastisk resa som jag ofta tänker tillbaka på med ett stort leende på läpparna och jag är tacksam för varje dag jag får omge mig med en massa starka kvinnor i mitt jobb. Jag får så mycket styrka och inspiration av alla dessa fantastiska tjejer som är lika omtänksamma och roliga som de är entreprenörer ut i fingerspetsarna. Tillsammans har vi skapat ett kontor fullt av grymma kvinnor (förlåt Daniel, du är också grym så klart) som kör sin grej och vi gör allt för att peppa och stärka varandra, det är female power om ni frågar mig.

Kick some ass idag tjejer!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här