Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:04 | March 7, 2018

mitt stammishak på Grev Turegatan

Att påstå att jag skulle vara stammis på Blueberry nere på Grev Turegatan är en klar underdrift!

Jag är där minst en gång om dagen och håller på att bli ruinerad på köpet, haha. Det är svindyrt, 80 kronor för en smoothie och det blir alltid en nyttig chokladboll eller två och en cappuccino när jag är där. Nu har jag åtminstone köpt stammiskortet så för var tionde smoothie får jag 100 kronor rabatt. Det är ändå stort för det är sällan att jag tackar ja till medlemskort av olika slag, det är alldeles för lätt att glömma bort att man har dem och så ligger de bara och skräpar i plånboken.

Sedan vi skaffade kontor på No18 har jag faktiskt blivit med hela tre stycken, ett på Lagerhaus precis nedanför kontoret, jag köper mycket blogg-rekvisita där, anteckningsblock, pennor, presentpapper och annat jag kommer på att jag behöver. Sedan har jag ett stämpelkort hos Bunches Blommor som har en shop in shopH&M Home på Biblioteksgatan, också ett stenkast från kontoret. Där svänger jag förbi lite då och då och går ofta därifrån 600-700 kronor fattigare. Jag får en stämpel för varje 150 kronor jag spenderar så jag ser fram emot att casha in min rabatt där ganska snart.

Och så mitt stammiskort hos Blueberry då! Men jag ser det som en investering i mig själv för just nu hinner jag inte göra smoothies hemma till vardags men får ändå i mig en massa grönt och nyttigt som jag annars är ganska dålig på. Det blir som en sjukförsäkring för framtiden brukar jag förklara för Mattias när jag ska motivera mitt smoothie-beroende och hur mycket pengar det kostar varje månad.

Jag älskar i alla fall mina smoothies och har precis kommit till kontoret och satt mig framför datorn så nu ska jag börja svara på lite mail och sörpla i mig dagens första, puss så länge!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här