Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:02 | March 6, 2018

asymmetrisk kjol och lårhöga stövlar

annonslänkar – asymmetrisk kjol &otherstories här // stickad polotröja Carls Bernsten här // lårhöga stövlar &otherstories liknande här // jacka Hollies här

God kväll favoriter!

Jag har haft en lång arbetsdag på kontoret med Matilda, vår första heldag tillsammans och det känns magiskt. När jag kom hem tände jag ljus och gjorde iordning chokladfondue åt mig själv, dukade upp ett stort fat med hallon, jordgubbar och blåbär som jag sedan doppade i smält choklad. Jag gör helt enkelt allt för att mysa till det lite extra mycket så att vintern ska uthärdlig!

Jag älskar snön och vintern ute på landet och när man kan vara i naturen men här inne i stan är det verkligen bara grått och slaskigt just nu och då blir det kämpigt att hålla humöret uppe på samma sätt. Jag gör mitt bästa först att klä mig snyggt utan att frysa röven av mig men det är inte lätt, haha, så de flesta dagarna blir det svarta kläder och snöboots men då och då händer det att jag klär upp mig och då passar vi på att fota lite outfit-bilder.

Den här kjolen är min favorit i garderoben just nu och det kommer får följa med på många äventyr i vår, det är jag helt säker på. Jag älskar längden och tycker det är fint med ett par stövlar som går upp så att man inte ser slutet på dem. Det och strumpbyxor gör att det faktiskt känns ganska ok att ha kjol på sig i kylan.

Nu sitter jag och gäspar i kapp med mig själv så det är dags att stänga igen datorn och krypa ner i sängen där Mattias och Charlie redan har tagit plats. Mina arbetsdagar är runt 12 timmar långa för tillfället och det känns helt ok för det är så kul att pilla med det nya företaget men är det någonting jag inte tummar på så är det min nattsömn, minst 7-8 timmar är ett måste för att jag ska mäkta med.

Så puss på er och godnatt, vi hörs i morgon!


8 kommentarer8 kommentarer om “asymmetrisk kjol och lårhöga stövlar”

  Wow så otroligt snygg look, älskar kjolen och hur du stylat den! Längtar så otroligt mycket efter barmark nu även om mina guldfärgade Moon Boots livar upp tillvaron med snöklädd mark. Kram Ida

  Reply

  Tack fina du! <3 Kul att du gillar looken. Jag håller med, ska bli härligt när man kan dra fram finskorna igen 😀 Massa kramar

  Reply

  Hej! FYI funkar det inte att lägga till din blogg i Bloglovin’, så det är svårt att hålla koll när det kommer upp nya inlägg. Vore fint om det gick att fixa 🙂

  Reply

  Hej Christina! Tack för din kommentar, vi är i kontakt med Bloglovin och hoppas att det löser sig under dag. Kram och ha en fin dag!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här