Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:53 | March 5, 2018

wishlist – somewhere between winter and spring

annonslänkar – spetsbh här // vita byxor här // teddykappa här // stickad off shoulder-tröja här // skepparmössa här // vita stövlar här // örhänge här 

Det känns som att vi befinner oss någonstans mittemellan vinter och vår just nu! Jag blev alldeles förvirrad imorse när jag gick till kontoret, gatorna kantas fortfarande av snö och is men fåglarna har börjat kvittra glatt precis som de gör när våren är på ingång. Man kan ju alltid hålla tummarna och jag märker att jag lyckas hålla humöret uppe lite bättre under dagarna när jag får klä mig i ljusa toner, det livar liksom upp. Här är några favoriter på min inköpslista och högst upp står kappan tätt följt av de vita stövlarna. Hur snygga?


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här