Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:36 | March 5, 2018

vecka 10 – budgetmöte, bygga webbshop och London

 

veckans planer

Hej måndag! Jag skulle egentligen ha frukostmöte med Victoria idag men stackarn ligger hemma med feberfrossa, visst känns det som att ovanligt många är och har varit sjuka den senaste tiden? Kanske slog influensan extra hårt i år? Victoria är iaf en av grundarna till Yollibox och nu har hon nyligen dragit igång Denjodogs, hon är så duktig och jag skulle ha presenterat min företagsidé för henne men vi fick skjuta upp mötet två veckor. När vi väl ses hoppas jag på att få en massa bra feedback från någon med så mycket erfarenhet och kunskap kring att starta bolag.

Istället har jag suttit framför datorn i ett par timmar, vi skulle ses redan klockan åtta nämligen. Min förkylning känns lite bättre för varje dag som går och min förhoppning var att jag skulle orka med ett yogapass på lunchen men jag måste nog vänta en dag till tyvärr. Jag ska skicka iväg ett mail med lite detaljer som ska lösas i bloggen under veckan och jag har skrivit ner alla era synpunkter, tack för dem. Jag ska bl.a. kolla upp hur det fungerar med Bloglovin för det verkar som att jag måste göra en ny profil för den här bloggen tyvärr, men jag meddelar er så fort jag vet.

Klockan två ska jag till bästa Felicia på Sephora och fixa brynen, det  var säkert ett halvår sedan sist men jag tycker att de sköter sig så bra på egen hand sedan jag började gå till henne. Om ni behöver styra upp era bryn så måste ni gå till Felicia, hon är GRYM och nästan alla jag känner går till henne. I morgon blir det heldag med Matilda, vår första sådana och det ska bli så kul.

Vi ska filma lite, fota och börja pilla med en webbshop, spännande! Jag ska äta lunch med Johan som ska hjälpa mig med budget för nya företaget. Jag har ju gjort hur många budgetar som helst under min universitetstid men jag vill ha hjälp av någon som har mer erfarenhet av att starta bolag och då är Johan den bästa. På onsdag blir det heldag på kontoret, en admin-dag som jag kallar det, jag ska skicka fakturor och allt material från februari till min revisor och fixa med nya bolaget.

På torsdag är det ju Internationella Kvinnodagen (Heja!) och jag ska fira med lunch hos Busnel och på kvällen ska jag och Mattias på date night, vi ska äta på Surfers och vi kommer alltid på att vi vill äta där spontant men de är ju så fullbokade så nu bokade jag två veckor i förväg, haha. På fredag jobbar jag från taxin, flygplatsen och London för jag hoppar på ett flyg redan vid tio och efter lunch någon gång ska jag äntligen få träffa Marilou för första gången.

veckans bästa

Att jag ska få träffa Marilou för första gången! Jag har alltid sagt till Maria att jag ska kalla henne för Lou för jag älskar det namnet men nu när jag har fått se bilder på henne så känns hon mer som en Marilou än Lou faktiskt, vi får se hur det känns när vi ses på riktigt. Jag måste säga att det känns ganska overkligt fortfarande, att min bästa vän som är som en syster för mig har fått sitt första barn. De här tre veckorna som har gått sedan hon föddes har nästan känts som en konstig dröm, jag vet att hon finns men det känns inte riktigt verkligt än. Maria tycker också att det känns lite jobbigt att jag och Sofia inte har fått träffa Marilou än men det var lika bra att det dröjde ett tag för Maria har haft två infektioner och varit ganska dålig tyvärr. Det ska i alla fall bli underbart att få resa till London och ta hand om Maria en hel helg, vi ska skämma bort henne ordentligt, jag och Sofia.

veckans sämsta

JAG SAKNAR REDAN PAPPA som åkte hem igår, men som tur är kommer han upp igen om bara ett par veckor. Och allt administrativt jobb som kommer på köpet när man flyttar sin blogg, hehe! Så värt det i slutändan men jag vet inte hur mycket tid jag har lagt på att byta mail, testa alla funktioner, finslipa designen osv. Bloglovin fungerar som sagt inte och det är flera inlogg och statistiksidor som jag kommer behöva uppdatera eller helt byta ut. Men snart så ska allt vara på topp, så håll ut!

veckans låt

Haha! Jag har varnat er för att jag är allätare när det kommer till musik va? Jag har ju haft en hang up på Paul Rey den senaste tiden men igår när vi körde pappa till Centralen så spelades en låt med Blasterjaxx som nu går på repeat i mina hörlurar. Det kryper i hela kroppen nu när jag inte har fått träna på över en vecka och jag sitter ensam på kontoret och sittdansar samtidigt om jag skriver det här inlägget. Ni måste lyssna på Faith Extended med Blasterjaxx, snacka om måndagspepp! Om ni har några liknande pepplåtar får ni gärna lämna ett tips så jag kan lägga till dem i min spellista och peppa vidare hela dagen. Jag la upp en Insta Story igår där jag och pappa står och dansar utanför Centralstationen och jag mimar på den här låten, haha. Kolla in den här!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.