Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:00 | March 4, 2018

frukost på landet

God morgon söndag!

Det här har jag längtat efter, att få göra en ordentlig frukost på landet! Egentligen hade jag tänkt stor frukostbuffé idag men Mikaela vaknade med feber igår morse så de kom aldrig ut till landet. Stackars, och krya på dig älskling! Pappa går alltid upp i gryningen och äter frukost sedan går han och lägger sig igen och Mattias gillar att ta sovmorgon så jag fick en härlig frukoststund för mig själv idag. Inte mig emot!

Idag blev det avokadoknäcke med citronpeppar, äggmacka med tonfiskpastej och acaibowl. Mitt favoritrecept hittar ni här och idag maxade jag med banan, jag var så sugen på det, jordnötssmör och kokos. Jag är dålig på att äta frukost på vardagar, då blir det oftast bara en smoothie men på helgen när jag har gott om tid är det något av det mysigaste jag vet.

Nu ska jag göra mig klar och snöra på mig mina längdfärdsskridskor så ska vi gå ner till isen och köra ett premiäråk. Jag fick ju mina skridskor av Mattias i julklapp men det har inte varit ordentligt med is när vi har varit på landet men igår var det jättemycket folk ute på viken och vi gick en lång promenad på isen så idag är det dags, jag vet inte alls hur det kommer gå, haha. Tyvärr har jag alldeles för lite erfarenhet av skidåkning, skridskor och andra vintersporter så jag är inte det minsta bra. Till nästa år ska jag se till att köpa längdskidor också, det bemästrar jag åtminstone ganska bra nu, alltid något och det är många av grannarna som åker i spår runt viken, det ser helt magiskt ut!

Ha en fin söndag så länge och önska mig lycka till, puss & kram!


4 kommentarer4 kommentarer om “frukost på landet”

  Kan du inte fixa så nya bloggadressen funkar på Bloglovin? Får ej upp den där nu

  Reply

  Yes, jag har försökt rikta om den men hittar inte var man gör det så ska kolla med våra utvecklare och i värsta fall gör jag en ny och meddelar er så fort jag vet så klart. Kram 😀 <3 <3

  Reply

  Tack för de fina bilderna från vår vik. Underbart att se hur fint det är även på vintern, för oss som inte kommer dit ut förrän till våren.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här