Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:28 | March 3, 2018

en helglista

Hur har helgen börjat?
Precis som jag ville, jag, Mattias och pappa hoppade in i bilen igår och vi fick äntligen träffa Charlie som har varit på landet med pappa när vi var i Åre. Det blev pusskalas och sedan åkte vi ut till landet och hade en riktigt lugn kväll. Jag som sällan kollar tv ville se Talang eller något program och bara slappa i soffan men blev snabbt nedröstad och istället blev det ett avsnitt av Gråzon och sedan filmen Rules Don’t Apply som utspelade sig under 50-talet och handlade om Howard Hughes, superfin.

Vad föredrar du att göra på helgen?

Haha, jag är en riktigt periodare! Jag älskar att gå ut, träffa nya människor, hänga med mina vänner och festa men de senaste månaderna har jag bara velat vara hemma. Det har blivit flera trevliga middagar hemma och mindre middagar ute men när våren och värmen börjar komma tillbaka misstänker jag att det blir precis tvärt om. Att vara hemma och inte göra någonting är ganska sällsynt i vår familj under helgen, i så fall är vi ute på landet och gärna i sällskap av några vänner. Den här helgen är ju pappa här!

Vad vill du äta?

Ah, jag har längtat efter en riktigt god acaibowl och knäckebröd med avokado och citronpeppar. Frukost är det bästa målet mat på hela dagen och jag äter det gärna tre gånger om dagen men Mattias gillar lagad mat så jag gissar att han kommer laga något riktigt gott till mig och pappa. På ICA Maxi i Värmdö Centrum har de dessutom riktigt bra lösgodisutbud så det kan hända att vi gör en liten utflykt dit också någon dag, hehe.

Favoritsnacks?

Ojdå, det har jag visst redan svarat på, hehe! Det är i alla fall lösgodis, gärna surt, sött och salt blandat med lite choklad. Jag är ingen chipsmänniska men jag gillar chilinötter, nachos med smält ost eller glass efter maten. Det är lyx!

Vilka ska du spendera denna helg med?
Jag kunde inte vara lyckligare för pappa är som sagt här, igår fick jag träffa Charlie som vi inte har sett på nästan en vecka och jag minns inte senast jag har pussat så mycket på henne, hon börjar nästan tröttna på det, haha. Mattias tycker så mycket om att hänga med pappa också vilket gör mig så glad. I eftermiddag kommer dessutom Mikaela och Jonathan ut och äter middag med oss och sover över. Det finns faktiskt ingenting annat jag hellre hade gjort den här helgen en just att hänga på landet med min familj och bästa vänner!

Och tack till Forni för listan som jag hittade i hennes blogg!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.