Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:54 | February 25, 2018

redo för snö och skidåkning

innehåller annonslänkar – skidbyxor Topshop Sno här // skidglasögon här // skidoverall Fusalp här // skidjacka Topshop Sno här // kängor Inuikki här // skidhjälm Fendi här

Hej Åre!

Det var magiskt att vakna upp på Fjällgården i morse, vi njöt av en lång frukost och nu står vi i valet och kvalet om vi ska ge oss ut i backen idag eller vänta tills i morgon. Min förkylning är tillbaka, eller så är det en annan och jag funderar på att kurera mig idag så jag inte tar ut mig första dagen. Det är ju väldigt mycket folk i Åre under sportlovet och vi har blivit varnade för att köerna till liftarna kan bli väldigt långa så jag känner ingen stress.

Jag är främst här för att vi fick resan i julklapp av bästa svärmor och det ska bli magiskt att få en massa kvalitetstid med Mattias familj, varva ner lite och suga åt mig en massa nya intryck och inspiration! Får jag en dag i backen, en dag i längdspåret och en dag med hundspann och spa så är jag mer än nöjd. Jag kommer behöva jobba en hel del härifrån från och med i morgon men det känns helt ok att sitta framför brasan och knappa på datorn i den här miljön.

Och så här vill jag se ut när jag ger mig ut i backen, jag måste dock vara lite försiktig! Jag är ju inte supervass på skidor efter min olycka och vill inte se ut som att jag är alldeles för duktig och sedan gör värsta vurpan när någon står och kollar in min snygga skid-outfit, hehe. Eller så får jag helt enkelt fake it ’til I make it, varför inte?

Jag älskar ju allt som hör skidlivet till, livsstilen, att få röra mycket på mig, gå på afterski och så klart all SNÖ! Så jag har gett mig fan på att jag ska bli bra på skidor någon gång igen men jag har ju verkligen en rädsla som inte riktigt vill ge med sig. Aja, så dålig är jag inte men en dag kan det gå hur bra som helst och nästa dag låser det sig och så åker jag katastrofalt dåligt, jag förstår ingenting, haha!

Kika in här lite senare igen för då kommer det ett riktigt bra tips för alla er studenter där ute…

Puss så länge!


2 kommentarer2 kommentarer om “redo för snö och skidåkning”

  Hejsan! Bra att du tar det lugnt. Har precis fått hem mina Inuikki o skall inviga dem. Tänkte höra med dig om de är hala på innerstadsgator eller parkvägar där det finns en del snö o is? Det snöar vackert i Stockholm och den lägger sig lite förrädiskt ovanpå isen. Kommer ihåg att mina Bally kängor kunde bli ruskigt hala.
  Starkt det du skrev senast om din mamma.
  Vill också berömma dig för hur fint du återkopplar på frågor från dina läsare.
  Kram från Elisabeth

  Reply

  Nej, de är anpassade för snö, självklart ska du vara försiktig om det är rena isfläckar men det ska man ju alltid vara ? Tack för din fina komplimang också, ni läsare är det viktigaste i den här bloggen.

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här