Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:03 | February 21, 2018

3 saker som gör mig glad idag

 → Våra bord kommer i morgon!

Vi trodde att vårt nya matbord samt soffbord från Nordiska Galleriet skulle komma i mitten av mars men idag ringde budfirman och båda borden står på deras lager och är redo för leverans. Så i morgon faller de sista stora pusselbitarna på plats här i lägenheten, det ska bli så kul!

→ Vi har varit på date night på Oaxen Slip i kväll!

Mattias bokade bord åt oss på Oaxen Slip i kväll och vi har båda jobbat så mycket de senaste veckorna och sett ganska lite av varandra så det var så härligt med en riktig date night. Vi pratade mycket jobb och planerade kommande resor i vår/sommar. Vår relation är verkligen en sådan som behöver underhållas, vi älskar att umgås och gör det gärna mest hela tiden men en hel del av vår tid ägnar vi åt våra egna projekt, vänner och jobb så vi har som regel att ha minst en kväll eller dag i veckan med kvalitetstid för att hinna uppdatera varandra med läget och känna att vi är ett team precis som man ska vara i en relation.

→ Matilda ska jobba mer för mig från och med 1a mars!

Yes, nu är det klart, från och med den 1a mars ska Matilda och jag jobba minst 1,5 dag varje vecka tillsammans med ambitionen att det ska bli minst halvtid längre inom en snar framtid. Det ska bli så magiskt, vi har så många idéer och planer för att bli mer effektiva tillsammans, utveckla bloggen, mina sociala medier och frigöra tid för min del så att jag kan satsa på mitt nya företag och samtidigt hinna med bloggen precis som vanligt.

2 kommentarer2 kommentarer om “3 saker som gör mig glad idag”

    Hej fina! Vad mysigt med date night <3 Har en liten fundering. När du skriver att ni inte har hunnit ses så mycket på det senaste – innebär det att den ena har hunnit gå och lägga sig när den andra kommer hem och vice versa och att ni bokstavligen inte setts något alls? Eller äter ni fortfarande middagar ihop och hinner ses en liten stund på kvällen? Anledningen till att jag undrar är för att jag och min sambo själva har samma "problem" – men jag räknar liksom inte in de kvällarna man äter en snabb middag ihop framför en serie, tycker inte riktigt att det är kvalitetstid. 🙂 Stor kram!

    Reply

    Hej A! Jag är precis som du och räknar inte kvällar när vi äter en snabb middag ihop framför jobb eller en serie som kvalitetstid. Kvalitetstid är när vi får prata och ha varandra uppmärksamhet i några timmar över en trevlig middag eller annat ? Kram <3

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.