Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:43 | February 19, 2018

vecka 8 – spännande möten, pappa kommer till stan och What good is love?

veckans planer

Hej måndag! Hur mår ni idag? Jag vaknade tidigt och eftersom jag ska på ett yogapass under lunchen så drog jag bara på mig träningskläderna och gick till kontoret så jag var här redan halv åtta. Så härligt! Det blir några timmar framför datorn nu, yoga och i eftermiddag fortsatt jobb och så ska jag förbi min frisör Malin och fixa håret en snabbis. I morgon jobbar jag med Matilda hela förmiddagen sedan blir det kontoret och klockan 17 har jag ett möte med en tjej som ska hjälpa mig med min nya produkt, överexalterad för det, haha! På onsdag har Åhlens pressfrukost och jag ska äta lunch med en gammal vän som heter Jossan, det ska bli så kul att se henne och resten av dagen spenderar jag på kontoret. På torsdag har jag möte med Linn på Cube och vi ska snacka video och Youtube, något jag verkligen kan lära mig mer om. Jag ska ha stora anteckningsblocket med mig och suga åt mig all information som en svamp, hehe. Jag ska äta lunch med Felicia, det var alldeles för längesedan vi sågs och sedan sist har hon lanserat sitt nya företag Lace Laboratory, stolt vän! Så vi ska snacka livet och business och på kvällen ska jag träffa Martin! Jag har fortfarande inte sett hans “nya” lägenhet vid Karlaplan så vi börjar där och sedan blir det middag. Fredag blir veckans höjdpunkt för då kommer nämligen PAPPA till stan! Veckan kommer som ni märker spenderas mycket framför datorn så jag ska förhoppningsvis se till att klämma in en hel del yogapass också för att få till någon sorts balans.

veckans bästa

På fredag får jag lite kvalitetstid med pappa, vi ska äta middag och det är på tiden att jag får en liten dos av honom, jag har saknat honom som en galning. På lördag åker vi till Åre och pappa stannar i Stockholm och passar Charlie och landet och när vi kommer hem stannar han fyra-fem dagar extra så att vi verkligen hinner ses. Jag brukar inte tycka om när veckorna går fort men den här veckan får det gärna bli fredag så snart som möjligt, hehe.

veckans sämsta

Jag har en konstig förkylning som vägrar att släppa! Det trycker i bihålorna så jag känner mig lite seg och yr men den är bättre idag och jag ska gå på yogan och se hur det känns. Jag känner mig som en sämre version av mig själv om jag inte får yoga och sträcka ut kroppen, det är helt galet men efter tre år med yoga så antar jag att min kropp har vant sig vid ett visst tillstånd och försämras det tillståndet så känner jag mig genast så obekväm och……fel!

veckans låt

Ok, jag är så laddad för att dela veckans låt med er, eller snarare veckans artist! Det var i lördags när vi hade kommit till landet som jag satte på Gokväll på SVT när jag skulle fixa kvällens dessert och då är det en kille där som heter Paul Rey. En ung, söt kille som visar ha sig den sjukaste rösten och jag förstår inte hur jag har kunnat missa honom? Låten han framträdde med var helt ok men jag fastnade främst för hans röst och letade upp honom på Spotify. Min favorit just nu är What Good Is Love och ni kan lyssna på den här (klick)! Vilken jäkla måndagspepp alltså och missa inte All falls down och Soldier också, magiska!

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.