Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:59 | February 7, 2018

yoga på taket i solnedgången

Ok, kolla in den här magiska yogaplatsen!

Jag och Petra körde ett litet yogapass med världens härligaste utsikt på takterassen på vårt hotell när vi var i Thailand! Vi var kittade med Röhnisch från topp till tå och de har precis släppt säsongens Flattering-nyheter. Min outfit är helt tillverkade av återvunnet material, hur häftigt? Jag älskar den känslan, först när jag får fantisera om vad mina träningskläder tidigare har haft för fysisk form och främst för att man gör något bra för naturen och vår planets framtid.

Flattering-tightsen är designade för att inte kännas och de sitter som en smäck mot huden, i yoga är det så viktigt med bekväma kläder som sitter där de ska och det får inte vara några sömmar som stör på fel ställe, då känner jag mig så obekväm.

Jag var visst väldigt exalterad under vår lilla yogasession och hade inte riktigt koll på Petra så jag ställde mig rakt framför henne när vi skulle ta den här bilden, haha! Här ser ni i alla fall min träningstopp på nära håll och att välja rätt tränings-bh för din kroppstyp är det absolut svåraste om ni frågar mig.

Jag får panik om axelbanden sitter för hårt och trycker ner över nyckelbenen, då får jag spänningsvärk i nacken och det är en riktigt obehaglig känsla när man ska vara avslappnad och yoga. Röhnisch Flattering Sports Bra är designad med lätta och flexibla band för att ge axlarna full rörlighet vilket är ett måste för mig. Mudden under brösten håller dessutom sporttoppen på plats så att den sitter där den ska utan att platta till brösten, win win!

Hur vacker är inte min fina vän? Jag och Petra har pratat jättelänge om att hon ska börja hänga med mig på yogan på mitt gym och i vår ska vi se till att få tummen ur, det är extra kul att gå på yoga när man gör det tillsammans med vänner tycker jag och jag har bara en eller två vänner som yogar så jag vill gärna omvandla fler. Då ska vi se till att matcha i vår Flattering & Friends-kollektion från Röhnisch när vi går till gymmet tillsammans, haha.

Och som om det inte redan var en helt magisk setting så lyckades vi pricka in solnedgången precis när vi började bli klara, himlen blev alldeles rosa och orange, magiskt!

Det är ganska bra att fota sig själv när man yogar ibland för att se om man balanserar eller står fel i en position. Ett ännu bättre tips är att filma er själva under ett ett yogapass hemma och sedan kolla genom videon, det är så svårt att veta när man gör fel annars om man inte har en yogainstruktör som håller koll på en och på den här bilden ser jag t.ex. att jag lutar för mycket i trädet vilket jag ska försöka tänka på nästa gång, så bra!

Det var två glada tjejer efter vår yogasession som hade fått röra lite på sig, det är svårt att få till träningen när man är på resa och har ett fullspäckat schema och då är det ännu bättre att träna ihop så att det verkligen blir av. Klicka här för att komma direkt till kampanjsidan där ni hittar ni hittar våra träningskläder och resten av Flattering & Friends-kollektionen.

Puss & kram!


6 kommentarer6 kommentarer om “yoga på taket i solnedgången”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn,
  Jag har en fundering som inte alls hör till inlägget. Du skriver att du inte har något sug efter egna barn just nu- tar du illa upp när människor i din omgivning frågar när “ni tänkt skaffa barn”?
  Jag har förstått att det kan vara känslig fråga för många men är det elakt att fråga? Jag blir galen på att inte kunna greppa var barn-fråge-gränsen går.
  Jag är ju genuint intresserad av att höra andra människors framtidsplaner och drömmar och det faller sig naturligt att glida in på samtalsämnen om giftemål och barn (iallafall i min krets där vi börjar närma oss 30).
  Något tips på hur man hanterar detta? Eller ska man bara strunta i samtalsämnet för att inte riskera situationer där någon blir illa berörd. SVÅRT!

  Reply
 • Hej Cecilia! Åh jag förstår precis vad du menar! Jag är som sagt inte sugen på barn just nu och tar inte illa upp om någon frågar men det kan ju vara någon som försöker skaffa barn men inte lyckats än så då förstår jag om de tycker det är jobbigt. Men du kanske kan lägga till att du bara är genuint intresserad och att de inte behöver svara om de inte vill? Jag tror bara man ska vara ödmjuk inför att alla lever så olika liv och så länge du är det så har du ju inte gjort någon obekväm med flit. Självklart kan man bli lite trött när man får frågorna fem gånger i rad under en och samma kväll men då handlar det ju om att så många frågat och inte varje enskild individ som har gjort fel genom att vara nyfiken. Ja, verkligen svårt det där och det bästa tror jag är att göra en avvägning från fall till fall och kanske värma upp med några frågor innan man ställer barn-frågan så den inte är tagen ur luften. Kram på dig!

  Reply
 • Gud vad jag älskar det här inlägget! Tycker ni är så vackra på bilderna och yoga är något jag själv brinner för. Kändes bara som en bra feeling när jag läste detta :)<3

  Reply
 • Tack fina du! Vad härligt att du fick så bra feeling, jag med 😀 Kram

  Reply
 • <3 <3 PUSS PÅ DIG!!!!! Längtar till vårt nästa yogapass!

  Reply
 • Jag med 😀 Puss gullis!

  Reply