Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:55 | February 4, 2018

säg hej till vår nya soffa

soffa Sits // vaser och glasbox H&M Home // kuddar Ellos här // filt H&M Home liknande här // lampa Flos // tavla ett Desenio // tavla två Sebastian Oddner // Matta Atelje från Värmdö Färgbod

Hej söndag!

Jag bestämde mig ju för att stanna i stan i helgen så Mattias kom hem igår istället för att jag åkte ut till landet och jag har haft så mysigt. Jag har fixat vårt gästrum som var kaos efter vår renovering och i eftermiddag kommer Sofia hit och stannar till torsdag, som jag har saknat henne. Det är möbelmässa i Stockholm så Sofia kommer hänga där under dagarna och på kvällarna kan vi umgås.

Här kommer lite fler bilder på vår nya soffa, vi är alldeles förälskade i den och trivs helt plötsligt så bra i vardagsrummet, den höjer verkligen mysfaktorn. Nästa vecka kommer våra fåtöljer, vår nya taklampa Petite Friture ska upp och soffbordet får vi vänta på i 6-8 veckor. Jag har beställt ett lågt, fyrkantigt soffbord med hjul på, det kommer bli så fint!

Jag har även beställt ett helt gäng tavlor till både vardagsrummet och matsalen, konst tycker jag är det absolut svåraste när jag inreder men för att det inte ska kännas för tomt så har jag beställt en massa fotokonst som är det som jag gillar mest och sedan tänker jag att jag kan byta ut vissa motiv och tavlor efter hand som jag hittar konst som tilltalar oss.

Jag hoppas att ni har haft en fin helg och söndag, nu ska jag kila iväg till matbutiken och handla så att vi kan göra en mysig frukost när vi vaknar i morgon, det ska bli så härligt med lite besök!

Puss på er!

6 kommentarer6 kommentarer om “säg hej till vår nya soffa”

  Så himla fint! Vad är det för modell och färg på tyg ni valt? 🙂

  Reply

  Hej där! Vår soffmodell från Sits heter New York är alltså en 4-sits i storleken XL, vi ville ha så absolut stor och djup soffa som möjligt, hehe. Sammetstyget vi valde heter Lario 2003 Dark Grey.:)

  Reply

  Hej Linn!

  Jättesnygg soffa i dova färger och färgen på väggen blev väldigt fint. Du är duktig på att inreda!

  Du tipsade ju om snygga CV-mallar i ett tidigare inlägg http://www.careergirldaily.com/cv-templates-2018/ och jag valde den första nummer 1, Sales Girl. Den kändes lite skandinavisk och jag har jobbat som en idiot med den här mallen men nu är jag klar. Jag bytte ut fonten till Calibri och har ändrat en del i mallen. Jag är nog för ambitiös och har för mycket text med under Yrkeserfarenhet men det går ju ta bort och kanske ha texten mer i punktform. Det är rekryteringsmässa nu som heter Bazaren på Kulturhuset torsdag 8 feb – fredag 9 feb som jag tänkte gå på och se vad jag får för respons. Om du vill kan jag mejla mitt CV till dig så får du se vad jag har gjort.

  Vi träffades på en föreläsning som du höll om Marketing Influencers på ett bilföretag och det var jag som var politikern om du minns mig.

  Varma hälsningar,
  Lena Sundén

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.