Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:50 | January 9, 2018

det här fick jag i julklapp

Fick ni några fina julklappar? 

Jag är galet nöjd även om en av julklapparna fick lämnas tillbaka, nämligen den fina Saint Laurent-väskan. Jag önskade mig en grå som tyvärr var slut i lager men då köpte världens bästa kille den här i stället. Däremot kom vi båda fram till att den är lite för lik en annan YSL-väska jag har så jag bestämde mig för att lämna tillbaka den.

Det tog emot vill jag lova, haha, och eftersom de bara har en dags öppet köp på Nathalie Schuterman så fick det bli ett tillgodokvitto istället så nu har jag ingen aning om vad jag ska köpa istället. Det gäller dock i ett år så det ska nog inte bli några problem att hitta något nytt för pengarna, de har ju en hel del fina grejer!

Mina andra presenter är jag nästan gladast för! Jag fick som sagt de här dagarna i Orsa Grönklitt och vi bor i världens mysigaste lilla stuga med skidbacken nästan precis utanför dörren. Mattias köpte dessutom längdskridskor åt oss båda två som jag blev så himla glad för. Vi försöker ju alltid hitta nya aktiviteter att ägna oss åt här på landet och under sommaren är det inga problem men på vintern är det inte alltid en självklarhet.

Så nu hoppas jag verkligen att viken fryser i januari-februari så att vi får börja ägna oss åt vår nya aktivitet. Jag är ganska dålig på vanliga skridskor, det var hundra år sedan jag stod på ett par sist och jag har hört att det här är ännu lite svårare så vi får se hur det går, hehe. Men hur mysigt att åka skridskor på isen och grilla korv nere vid bryggan när det är vinter?

Av världens bästa svärmor Anki fick vi en resa till Åre på sportlovet så då åker vi dit med henne, Mattias ena syster och två systerdöttrar och bor på Fjällgården, det ska bli så underbart mysigt och då får jag ännu lite mer snö! Jag har ju varit i Åre ett par gånger tidigare men nu är det flera år sedan och jag längtar verkligen tillbaka.

Av min älskade pappa fick jag världens finaste hatt som satt perfekt. Jag har ganska stort huvud vilket jag var rädd att han hade glömt men icke, han kom ihåg att jag har en stolek större än honom alltså L/58, haha. Helt galet, det känns inte som att mitt huvud är så stort men tydligen är det så. Han hade även köpt en kjol, jacka och lite annat fint, pappa har världens snyggaste stil och har väldigt bra koll på min och jag tycker det är så kul att han kan köpa kläder till mig.


6 kommentarer6 kommentarer om “det här fick jag i julklapp”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Långfärdsskridskor heter det. 🙂 Mycket roligare att åka det än vanliga skridskor. Hoppas ni får fina dagar på isen!

  Reply
 • Haha ojdå, jag har lite dåligt koll som sagt 😛 Kram

  Reply
 • När du är i Skåne nästa gång så ring mig så lär jag dig åka vanliga skridskor på allmänhetens åkning i någon ishall =) är konståkningstränare och grunderna är desamma oavsett is-idrott. Kram

  Reply
 • Haha will do 😀 Kram

  Reply
 • Hej!
  Om du vill testa skridskorna du fick i julklapp så finns det en upplogad bana nere vid Orsa Camping i byn. 🙂

  / Isse

  Reply
 • Tack för tipset men vi hann tyvärr inte i Orsa, får bli på landet när det fryser 🙂 Kram

  Reply