Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:02 | January 1, 2018

jag inleder det nya året med en veckas semester…

 

God fortsättning älsklingar, jag hoppas att ni hade en fin nyårsafton igår!

Ja, nu är det alltså dags, som ni vet så tog jag min första riktiga semester från bloggen i början av 2017 när vi var i Filippinerna. Det blev en veckas semester i somras när vi var på Mykonos också men lik förbaskat tar det emot lika mycket den här gången. Veckan innan jul fick jag för mig att jag skulle strunta i att ta semester från bloggen vid årsskiftet då vi bestämde oss för att vara hemma i år och inte resa någonstans. Då kände jag helt enkelt att jag inte borde ta ledigt eftersom jag ändå inte skulle ha så mycket att göra på landet över jul och nyår.

Till slut var det faktiskt min tjejkompis Mikaela som fick övertala mig! Innan hon åkte till Mexico för att fira jul så tog vi en middag och några drinkar nere på stan och då sa hon att jag absolut borde ta en veckas semester även om vi inte ska resa någonstans. Och jag tror att det hjälpte lite att faktiskt höra någon säga det! Sedan dess har jag iof fortsatt att vela fram och tillbaka, haha, tänk att det ska vara så jäkla jobbigt varje gång.

Jag har ju så mycket inspiration och känner mig inte det minsta på gränsen till stressad även om jag har jobbat otroligt mycket i höst. Däremot minns jag hur bra det var för mig med en veckas semester när vi var i Filippinerna. På Mykonos festade vi mest och det blir inte samma sorts återhämtning men på Filippinerna tog vi det väldigt lugnt och hade inte så mycket att göra eftersom det var dåligt väder och det var otroligt värdefullt för mig att få en paus, komma ner i varv och hinna reflektera över min tillvaro.

Det enda jag kom fram till då var hur mycket jag saknade att vara konstant sysselsatt och hur mycket jag älskar mitt jobb så jag kom tillbaka till bloggen mer inspirerad och taggad än någonsin. Det kanske är därför som jag har tyckt att mitt jobb har varit så fantastiskt roligt under 2017, just för att jag tillät mig själv att ta en kort paus.

Vad är det jag är rädd för då? Egentligen inget särskilt, självklart tänker man tanken att några av er läsare kanske tröttnar och aldrig kommer tillbaka mer men både i vintras och i somras var ni precis lika många som klickade er in här efter min semester som tidigare och jag hoppas att det blir samma sak den här gången.

Det handlar egentligen främst om att jag har levt tillsammans med den här bloggen i snart tio år och det sitter liksom i ryggmärgen att jag ska uppdatera och prata med er hela tiden. Så fort jag inte får göra det så känns det väldigt konstigt! Jag saknar bloggen, att få uppdatera, skapa innehåll och framförallt så saknar jag er.

Men nu blir det så här, jag har bestämt mig och jag är tillbaka nästa måndag, alltså om exakt en vecka och jag hoppas att vi ses här då igen. Tack för att ni finns och förgyller mitt liv varje dag!

Puss & kram!

12 kommentarer12 kommentarer om “jag inleder det nya året med en veckas semester…”

  Gott nytt år Linn! Alla behöver semester! Njut av hundpromenader och bara slappa i soffan med en bra film eller bok. Ses igen om en vecka! ?

  Reply

  Önskar en trevlig semester och trevlig fortsättning!! 🙂

  Reply

  Gott nytt år! Tycker personligen att bara vara är den bästa semestern man kan ha och spelar liksom ingen roll om den är på hemma- eller bortaplan. Ta hand om dig ❤

  Reply

  Du gör helt rätt som tar semester, så välförtjänt! Självklart finns vi kvar!!!!

  Reply

  När man har en välskriven blogg med genuina läsare så behöver man inte oroa sig över att ta en annonserad semester :). Så skönt för oss som läsare också att få veta när du är tillbaka, så många andra bara försvinner ett tag och är man då inte så förtjust i den bloggaren just då så glöms de lätt när man besökt några ggr utan en återkomst… Ha en trevlig semester, gott nytt år och hörs sen!

  Reply

  Tack fina du och alla ni andra för peppen under mitt semester-inlägg! Jag har världens bästa läsare, punkt slut! Och jag är så otroligt tacksam för att ni låter mig ta en paus då och då och ändå kommer tillbaka hit till bloggen, det betyder allt. Kram!

  Reply

  Klart vi är här när du kommer tillbaka! 🙂 Det är inget annat än sunt att ta en paus oavsett hur roligt något är. Ha nu en underbar vecka! 🙂

  Reply

  Hej!
  Hoppas du haft en härlig ledighet! Jag har en fråga eller förslag på önskeinlägg faktiskt. Jag vill unna mig en fin väska i år, men det är en stor grej! Är därför nyfiken på dina väskor, hur trivs du med dem i läderyta/Stl/färg etc. Jag är mest nyfiken på din gråa Celine:) Du klär dig inspirerande och har så fina detaljer och accessoarer! Kram

  Reply

  Hej där, åh jag ska se om jag kan göra ett mer omfattande inlägg där du får se mina väskor så fort jag har tid, jag har sparat din kommentar till min lista över önskerubriker. Och vad roligt att du gillar min Celine för det är min favorit och den väska jag använder allra mest och som också håller absolut bäst om du frågar mig. Jag kan verkligen rekommendera den, det känns som en investering för resten av livet. Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.