Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:38 | December 4, 2017

vecka 49: julfrukost med kontoret, ett spännande möte och känslor som behöver ventileras

veckans planer

Hej hjärtan! Ledsen för ett sent hej från mig idag men jag har fotat ett samarbete och fixat en massa administrativa saker som tog mycket längre än jag hade tänkt. Jag har jobbat från landet idag och på lunchen tog jag och Charlie en helt fantastisk promenad. Det är iskallt ute idag och när vi var på väg hemåt igen så färgades himlen alldeles rosa. Jag brukar ofta lyssna på något program eller prata i telefon när vi går långpromenad men idag njöt jag bara av den magiska vinterstämningen. Mattias har precis kommit tillbaka från kontoret och vi har tänt en brasa så nu ska jag ägna resten av min tid idag åt bloggen och så ska jag svara på lite mail. I morgon flyttar vi in till stan igen och jag ska vara på kontoret hela dagen bortsett från ett spännande möte. I sann blogganda kan jag ju så klart inte berätta för er vad mötet gäller men om det blir av kommer ni få veta så fort jag kan berätta mer. På kvällen ska jag ta med mig Mattias, Jonathan och Mikaela och se premiären av nya Jumanji-filmen, jag älskar att gå bio som ni kanske har märkt så det ser jag fram emot lite extra mycket. På onsdag ska jag jobba med Matilda på förmiddagen och sedan ska jag på jullunch hos Soft Goat. På eftermiddagen ska vi förbereda för mitt frukostevent dagen därpå och på kvällen ska jag och Mattias till hans mamma där vi ska äta middag med hela familjen och fira hans födelsedag. Han fyller nämligen år på torsdag men då är han borta på konferens hela dagen. På torsdag morgon ska jag ha julfrukost på kontoret för alla tjejerna + Daniel. Jag älskar ju julen och jag har längtat efter julmys med alla kontorskollegorna, helt klart veckans höjdpunkt och torsdagen blir en riktig eventdag för sedan har Jossan ett lunchevent på Söder och på kvällen har vi Metro Mode-middag och fest. Så kul! På fredag kommer jag jobba från kontoret och på kvällen ska jag hitta på något med Mikaela och Jonathan. Det blir som det ser ut just nu en lugn helg, jag är lite sugen på att åka på någon härlig julmarknad så om ni har något tips får ni gärna lämna en kommentar?

veckans bästa

Jag har varit godisfri i en vecka idag, woho! Jag fick ju ett ryck och skulle bli kvitt mot sockerberoende för ett par veckor sedan men det sprack när helgen kom igen men den här gången har det gått mycket bättre, jag lovar att jag ska berätta varför det har gått bättre den här gången i ett separat inlägg.

veckans sämsta

Jag har varit arg idag! Det har hänt mycket saker den senaste tiden som jag inte riktigt har ventilerat. Charlies dagmatte gick bort tidigt i höstas och då var jag väldigt ledsen men klarade inte av att skriva om det här i bloggen, några veckor senare gick min gamla gymnasielärare bort och han betydde väldigt mycket för mig under mina år på S:t Petri Skolan i Malmö. I torsdags skulle min bror har fyllt 33 år och jag och Mattias var ute och åt middag kvällen innan och skålade för Matti, jag skickade pengar till en familjevän som köpte jättefina blommor och satte på graven och jag var nästan mer nedstämd på onsdagen. På torsdagen, som skulle ha varit hans födelsedag, kändes lite bättre och jag och Johan var ute och åt middag på kvällen och hade världens härligaste kväll som ni vet men några fler vänner gjorde oss sällskap innan vi hade hunnit prata om min bror och det kändes som att jag inte var riktigt klar med att prata om honom och allt annat som har hänt. Nu är hans födelsedag förbi och det känns som att jag har en massa känslor inom mig som inte har fått komma ut, de sitter fast där inne någonstans och det har resulterat i att jag har gått runt och varit arg och extra känslosam hela dagen idag istället. Jag ska se om jag lyckas hitta ett sätt att ventilera lite i kväll så att jag slipper vakna på fel sida i morgon igen, det tar så mycket energi att må så här.

veckans låt

Bästa låten när man är lite melankolisk och arg som jag är idag, det är Rockstar med Post Malone och 21 Savage. Ni hittar den här!

5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 49: julfrukost med kontoret, ett spännande möte och känslor som behöver ventileras”

  Va? Vilken lärare från Petri? Vi tog studenten samma år därifrån… Borde känna igen namnet…

  Reply

  Magnus Grahn har gått bort <3

  Reply

  Nej vad tråkigt! Jag hade faktiskt aldrig honom i något men då jag var med i organisationen Petris Änglar så hade vi ändå med honom att göra. Tråkigt! 🙁

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.