Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:19 | November 2, 2017

mörkblått vardagsrum

God morgon torsdag!

Jag tog den här bilden i lägenheten i morse och jag är KÄR i vår nya väggfärg i vardagsrummet. Konstigt nog tycker jag att det känns större i vardagsrummet nu även om den här färgen är ganska mörk. Det kanske är för att stuckaturen och taket blir mer framträdande, jag vet inte men jag längtar tills jag får börja inreda. Vi har beställt en matta som kommer i mitten av november och en soffa som kommer i slutet av november, så laddad för det!

Nu är jag på kontoret och ska jobba bort ett par timmar innan jag ska till frisören. Jag är sugen på mörkare hår men jag ska vänta med att färga mitt hår ett tag till så att jag låter det ljusa växa ut så istället ska vi jobba in en mörkare nyans med hjälp av extension. Jag har ju ganska mörk utväxt i mig själv nu men jag vill att helhetsintrycket ska bli ÄNNU mörkare! Mörkt, mörkt, mörkt, jag vill att allt ska vara mörkt just nu, haha…

6 kommentarer6 kommentarer om “mörkblått vardagsrum”

  Jätte fint . Jag målade Petrol färgat i mitt kök jag blev jätte nöjd. Vad är det för färgkod ? Ha en fin helg.

  Reply

  Åh ja, jag kikade på Petrol också men den blev lite för mörk hemma hos oss. Den blå färgen vi har målat i vardagsrummet är färgen “Nordiskt hav” från Nordsjö. Dessvärre har jag inte färgkoden men ska se om jag kan kolla upp den. Ha en fin helg kära du!

  Reply

  Vad SNYGGT det blir Linn! Så spännande det ska bli att se det mörka golvet till oxå ( blått+mörkbrunt oslagbart snyggt i inredning i mitt tycke:)

  Reply

  Tack snälla! Det är så fint med det mörka golvet och den här färgen, fler bilder kommer snart så att du får se 🙂 Kram och ha en fin helg!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.