Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:35 | October 24, 2017

en dagens lista 

dagens humör

Jag är så glad idag, jag fick precis in en jätterolig och stor affär, jag har fotat ett samarbete som blev grymt, hängt med Matilda och resultatet av det blev några härliga outfitbilder med min nyinköpta kavaj. Renoveringen i lägenheten flyter på och ja, allt känns super!

dagens mående

Jag känner mig tacksam! En läsare skrev att hon hade börjat reflektera efter min mening ”jag har inte en enda solsemester inbokad i höst” och att långt ifrån alla har det så, lyxen att kunna åka på en solsemester varje höst. Jag håller med och tack för påminnelsen, jag är överlag otroligt tacksam över allt jag har men det skadar aldrig att stanna upp och reflektera lite extra. Ska sanningen fram borde jag dessutom inte lägga pengar på någon resa då det kommer blir en hel del utgifter i och med lägenhetsrenoveringen och nya möbler.

dagens borde

Rensa ur min garderob! Jag kommer nog sitta kvar här på kontoret och jobba till 7-8 i kväll så jag kommer nog vara för trött när jag kommer hem men det är verkligen dags. Vi bodde ju på landet i nästan en månad i höst så jag har levt i en resväska och nu när jag skulle hänga in mina kläder så fick de inte plats, det betyder utrensning och jag funderar på att slå på stort med mål att rensa ut nästa hälften av allt. Det är så mycket i min garderob som jag inte använder just nu och det avskyr jag!

dagens frisyr

Utsläppt och lockigt, min vanligaste frisyr kan man nog definitivt säga, hehe!

dagens smink

Lite mer smink än vad jag brukar ha till vardags eftersom vi har fotat en hel del idag. Så eyeliner och ögonskugga utöver min vanliga vardagssminkning!

dagens planer 

Ja, inte så spännande som sagt! Jag ska bli kvar här på kontoret i några timmar innan jag går hem till mina älsklingar…

dagens materiella vill ha

Jag var faktiskt nere på lunchen och testade både ett par Louboutin och ett par YSL-klackar. Jag älskar mina beiga Louboutins i lack så mycket så att jag funderar på att köpa ett par i svart också. Framförallt för att de är så sköna! Däremot hade de inte modellen Pigalle som jag har i svart lack så då testade jag ett par från YSL men den klacken var för låg. Jag ska se om jag hittar mina favoriter på nätet istället!

dagens fundering

Jag vet inte om det är alla häftiga kvinnor runt omkring mig som har fått mig att fundera på om jag ska skriva en bok, däremot vet jag inte hur jag ska gå till väga så jag ska rådfråga några vänner som har skrivit böcker först. Skriver man boken först eller kontaktar man förlaget med en idé? Kan ni förresten gissa vad min bok i så fall skulle handla om?

dagens klädsel

Ett par urtvättade svartgrå jeans med slits ner vid foten från Twist & Tango, mina Flattered-skor, en stor mysig polotröja från &Otherstories och min nya kavaj som ni ska få se snart. Älskar den!

dagens längtan

Jag längtar efter Maria och Sofia! Jag har så många, nära, alldeles fantastiska vänner här i Stockholm men det jag har med Maria och Sofia är något som inte riktigt går att beskriva. Jag saknar tiden då vi alla bodde i samma stad och kunde ses och äta middag en vanlig vardagskväll! Nu bor jag i Stockholm, Sofia i Malmö och Maria i London och det är nog en av få saker jag hade önskat mig här i livet om jag fick en enda önskan, att vi alla tre skulle bo i samma stad igen. Tyvärr kommer det antagligen aldrig att hända igen men man ska aldrig säga aldrig!

 


0 kommentarer



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här