Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:39 | October 16, 2017

lite bilder från min Influencer Marketing-föreläsning med Mastercard

I torsdags fick jag göra något av det roligaste jag vet!

Nämligen stå och hålla låda inför en fullsatt publik och prata om Influencer Marketing som jag tycker är så kul! I 45 minuter pratade jag och sedan körde vi frågor från publiken i över en halvtimme efteråt och till slut fick vi avbryta, haha. Tack till en helt fantastisk och så engagerad publik som gjorde att det här var en av de roligaste föreläsningar jag har haft hittills. Jag har ju kört hur många föreläsningar som helst nu känns det som så därför tog jag med mig Matilda i torsdags som fick knäppa lite bilder så att ni får se hur det brukar se ut.

Publiken var så otroligt blandad vilket jag älskar, kvinnor och män i åldrarna 20 och ända upp till 55-60. Ju mer diversifierad publik desto fler och mer intressanta frågor och fördjupning! Där var folk som jobbar på bank, inom politik, några tjejer från EF, ett par från H&M, Huawei och några andra riktigt intressanta bolag. Drömpubliken helt enkelt och som vanligt så är jag så fylld av energi när jag har kört en dragning och lever fortfarande på den härliga energi från torsdagen.

Tack till alla som kom, tack till Mastercard, mitt bästa Metro Mode och Out of Office för en grym kväll! 


8 kommentarer8 kommentarer om “lite bilder från min Influencer Marketing-föreläsning med Mastercard”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heja!
  Du är grym 🙂

  Reply
 • Tack fina du <3

  Reply
 • Vart är din outfit ifrån? Sååå himla fin!! Tack även för en så fin blogg! <3

  Reply
 • Tack själv och tack för dina fina komplimanger! Mina skinnbyxor är från Minimum DK, toppen köpte jag i en liten butik i Soho i Hong Kong och skorna är från Valentino. Kram!

  Reply
 • Hej,
  Vart är din fina topp ifrån? 🙂

  Reply
 • Hehe. jag har fått så många frågor om den här toppen. Tyvärr köpte jag den i en liten butik där de sålde cashmere-plagg i Soho i Hong Kong och jag har tyvärr inte sett någon liknande någon annanstans. Kram

  Reply
 • Hej! Kul att du föreläser om influencer-marknadsföring!! Jag hittade också det här inlägget: http://linnherbertsson.metromode.se/2017/05/03/influencer-marketing-varfor-ska-man-jobba-med-influencers/ och undra var de följande delarna på ämnet finns? Du nämner att du ska berätta mer i nästa del men jag har lite svårt att hitta den 🙂 Hittade inte heller om du har någon specifik kategori för ämnet men skulle gärna vilja läsa mer!

  Reply
 • Hej där! Åh tack för att du tog upp den här tråden, jag började uppdatera min presentation precis efter jag hade skrivit det inlägget inför en ny föreläsning och sedan rann det ut i sanden. Jag ska skriva klart del 2 så kommer den snart. här i bloggen. Vad kul att du vill läsa mer. Jag ska göra en kategori av det också så att det är lätt att hitta.

  Ha en fin måndag så länge 🙂

  Reply