Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:34 | October 8, 2017

söndag och höststädning på landet

Hej söndag!

Det känns lite konstigt men idag ska vi börja packa ihop och ställa in alla utemöbler här på landet! Jag älskar ju att hösten är här men visst känns det lite sorgligt ändå. Säsongen gick så snabbt och när man inte längre hänger utomhus här på landet så känns det definitivt mycket mindre men också nästan lite mysigare.

Jag får ofta frågan om vilken årstid som är härligast på landet och visst finns det inte mycket som slår en solig dag när vi har vänner över, hänger vid poolen, grillar och är ute på sjön. Samtidigt så ÄLSKAR jag vintern! Att tända brasa, pulsa i snön och julen! Förra året firade vi hela gänget här och det är min plan att fortsätta med det så länge vi har det här stället.

En liten köksträdgård!

I våras fixade jag en mini-köksträdgård ute på terrassen som får duga tills jag har hittat en bra plats där jag kan ha pallkragar och en lite större odlingsplats. Problemet här ute är alla rådjur som äter upp alla växter och grönsaker de kommer åt så vi kommer behöva ha staket runt pallkragarna.

Nytt utekök!

Lagom till juni levererades vårt utekök som vi har ritat själva och som en snickare hjälpte oss bygga ihop! Efter poolen är det här nog det vi har använt mest i sommar. Jag älskar isrännan som vi brukar fylla med is och flaskor när vi ska ha middag eller fest. Nästa år ska jag se om jag hittar två fina barstolar som kan stå framför. Jag älskar när gästerna kan hänga med den som lagar mat!

Svarta fåtöljer!

Jag köpte de här två svarta skönheterna i somras och ställde på vår terass utanför sovrummet men tyckte så mycket om dem så de fick flytta upp till stora terrassen där de syns mer. Nu i vinter ska jag se om jag hittar någon fin plats att parkera dem på inomhus så att jag får fortsätta njuta av deras skönhet.

Ja, det är lite vad som har hänt på landet under våren och sommaren! 

Den största förändringen är så klart poolen som har resulterat i att vi nästan bara har spenderat dagarna här på landet uppe på terrassen vid huset. Det är nästan lite sorgligt att bryggan har fått stå ensam och tom nere vid vattnet men jag antar att vi har varit lite nyförälskade i poolen och att nästa år blir lite bättre. Jag saknar bryggan, att fiska i solnedgången och grilla korv precis vid vattnet.

0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.