Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | October 1, 2017

Välkommen på Influencer Marketing-föreläsning med mig och Mastercard Priceless Cities

Den 12 oktober håller jag en föreläsning tillsammans med Mastercard Priceless där jag tänkte lära er allt jag kan om Influencer Marketing. Det finns bara 15 biljetter kvar, så kul att det har sålt så bra och nu är det först till kvarn med biljetterna som finns kvar, all info hittar ni här nedan, jag hoppas att vi ses den tolfte!

Vässa dina kunskaper inom influencer marketing!

Välkommen på en spännande föreläsning om influencer marketing med influencern Linn Herbertsson. Träffa Linn och ta del av hennes erfarenhet och expertis inom influencer marketing, det senaste inom marknadsföring. Vad är egentligen influencer marketing, hur tänker en influencer, och hur kan influencer marketing implementeras i en redan befintlig marknadsföringsstrategi?

Linn Herbertsson driver en livsstilsblogg och är förutom bloggare både utbildad civilekonom och egen företagare. Hon jobbar bland annat som konsult för företag som behöver hjälp med just sociala medier och influencer marketing.

Date: October 12

Time: 17.30-19.30

Location: Döbelnsgatan 73, Stockholm

Pris: 150 kronor, köp din biljett här (klick!)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här