Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:06 | October 1, 2017

nytt i inredningsväg på landet

Det har hänt en hel del i inredningsväg på landet under sommaren! I stora huset är det främst tillskott och finjusteringar men gästhuset har vi möblerat från grunden då det sattes på plats i juni (klicka för bilder). Inredning är ju något av det roligaste som finns men det tar lite tid, att hitta inspiration, leta runt, lägga beställningar och att vänta på leveranser.

Det känns så skönt att allt är i princip klart inför hösten, det enda projektet vi har på landet är att sköta om trädgården och sätta upp gardiner i stora sovrummet så full fokus kommer läggas på renoveringen av lägenheten istället.

inlägget innehåller annonslänkar

Mitt favoritrum, lilla gästrummet!

Jag älskar atmosfären i vårt lilla gästrum / mitt arbetsrum. Jag gick till färgbutiken och bad dem ta fram exakt samma grå färg som Stringhyllan och målade den ena väggen i den färgen. Jag är väldigt nöjd med resultatet och i början av sommaren beställde jag ett bord och lite annat fint för att få det att kännas ännu mysigare och “bebott” där inne.

Innehåller annonslänkar!

Säng Sweef här
Hylla på hjul Ellos här
Badlakan till poolen Ellos här
Vävda handdukar Lagerhaus här
Hylla String här
Tavla med bokstäver Granit här
Taklampa här

Nytt porslin!

Det har blivit lite nytt porslin också, det känns som att man inte kan ha för mycket porslin på landet, vi har så många middagar och gäster som kommer över så det är kul att kunna variera lite. Jag älskar den här serien från Bloomingville som andas riktig landetkänsla!

Innehåller annonslänkar!

Skålar här
Tallrikar här
Vattenkanna här

Nya detaljer till vardagsrummet!

Ett nytt sidobord bredvid soffan i vardagsrummet höjde myskänslan ordentligt, de här bilderna är några månader gamla, nu bord ju även min älskade fikus på det här bordet som ni vet. Jag är lite sugen på att köpa ett likadant bord till och ha som soffbord i tv-rummet, älskar det!

Innehåller annonslänkar!

Grå vas Stina Bloomingville här
Grå vas Dusty Bloomingville här
Brigitte Bardot tavla här
Soffbord Ellos här
Golvljusstake Georg Jensen NK
Högtalare Marshall här

Vårt nya gästhus!

Ja, efter poolen är det här den största förändringen som har skett ute på landet. Vi beställde huset som levererades nyckelfärdigt, det var lite läskigt när de skulle lyfta det på plats men allt gick bra och vi är så nöjda. Vi fick göra en del materialval och annat utan att få se hur det såg ut i verkligheten så det var lite gambling men slutresultatet blev så bra!

Innehåller annonslänkar!

Tavlor Peytil här
Dagbädd Ellos här
Dagbädd madrass här
Soffbord Reforma STHLM här
Kuddar i mint Ellos här
Randig pläd Lagerhaus här
Blå linnekudde Ellos här
Matta Mio här

Ny dagbädd till sovrummet!

Vi hade en soffa i den här delen av sovrummet men det kändes lite för övermöblerat och soffryggen skymde utsikten när man kom ner i sovrummet så vi bytte ut den mot en dagbädd. Jag lägger mig ofta här och pillar med datorn eller läser under helgerna, det har blivit en ny favorithörna.

Innehåller annonslänkar!

dagbädd Ellos här 
lampa Flos här
blå sammetskudde Ellos (har utgått)
grå sammetskudde och överkast Day Home här

Lite nygammalt till vardagsrummet!

Och sist men inte minst så fick vardagsrummet sig ett lyft när vi bytte ut marmorsoffbordet mot ett gammalt soffbord som stod och skräpade i garaget. Underredet var förstört efter flytten men världens bästa pappa limmade fast en träbit som gått av, slipade och spraymålade det så nu känns det som nytt igen. Och så fick vår Missoni-filt från lägenheten flytta ut på landet, färgerna passar så bra till resten av inredningen tycker jag!

Det här är ju något av det bästa med att ha en blogg, att jag kan gå tillbaka i arkivet och se hur vårt hus har förändrats för varje månad som går. Bra tidsfördriv nu när vi sitter på tåget tillbaka till Stockholm och landet! Jag är ganska trött efter gårdagens fest så nu ska jag lyssna på en bok och vila lite men kika in lite senare för då kommer det en riktigt roligt inbjudan, jag ska nämligen ha en föreläsning med Mastercard Priceless nu i oktober där ni kan komma och lära er mer om influencer marketing!

Puss så länge!


10 kommentarer10 kommentarer om “nytt i inredningsväg på landet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan! Varifrån kommer stråväskan/korgen! Fin färgkombination. Hälsningar från Elisabeth

  Reply
 • Tack snälla, den kommer från Ellos men den verkar tyvärr vara slut, men de har andra fina korgar här https://www.ellos.se/search?SearchTerm=korg

  Reply
 • Såg ingen länk till tidningsupphängaren – varifrån kommer den?

  Reply
 • Åh, ledsen, den missade jag! Tidningshängaren är från Granit.

  Reply
 • Kära Linn vår familj har bott på Skärmarö i 70 år. Vi älskar vårt sommarställe. Det går i arv. Vi är andra generationen och vet att det kommer att tillfalla våra barmbarn så småningom. Ert ställe har jag sett i alla år. Det är roligt att se att ni har renoverat det så fint. Nu har vi stängt igen inför vintern. Hoppas vi kan ses nästa säsong och förmedla lite av ”Skärmarö, Saltarö historia till er. Det verkar som att ni precis som vi tänker stanna kvar här. Varma hälsningar Tina i Spaddalen

  s

  Reply
 • Tack snälla Tina, det hoppas jag verkligen, vi får ta en fika nästa sommar och prata mer. Kram!

  Reply
 • Ni har det så makalöst fint alltså! Drömställe! 🙂

  Reply
 • Tack Johanna, det känns verkligen som en dröm varje dag jag vaknar upp där. Kram <3

  Reply
 • Hej Linn! Jag och min man flyttar snart från läggenhet till hus, vilket är ett stort och spännande steg. Jag hittar så mycket inspiration på din blogg – TACK för det! Er matta i vardagsrummet är magisk, varifrån är den?

  Reply
 • Hej där! Men åh så spännande, grattis. Vad kul att du hittar inspiration i bloggen, vad glad jag blir! Mattan heter Ateljé
  Artikelnummer 236399 Blyerts, Typ Velour. Man måttbeställer den och vi har köpt vår på Värmdö Färgbod. Vet tyvärr inte om de finns i något större varuhus eller vad leverantören heter för det stod inte på fakturan. Vi är så nöjda med den i alla fall, hoppas du får tag i den. Kram

  Reply