Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | September 18, 2017

vecka 38

veckans planer

Hej måndag, det är så mysigt att vara hemma igen och vi renoverar som sagt lägenheten, idag börjar de behandla golven så vi bor ute på landet i minst en vecka. Jag har inga möten idag så jag jobbar härifrån idag, i morgon har jag fullbokat schema inne i stan från morgon till kväll och samma sak på torsdag. Jag får se om jag åker in till stan på fredag också annars kommer jag jobba från landet. Jag ska förbereda en ny presentation och har en hel del skrivande jag måste få gjort och det gör jag absolut bäst när jag inte störs av annat.

veckans bästa

Golvet i lägenheten blir så fint, vi var där och tjuvkikade igår och jag är så glad att vi bestämde oss för att slipa bort den heltäckande, vita färgen och i eftermiddag ska ni få se bilder på hur det ser ut nu när fiskbensparketten har kommit fram. Vi ska behandla golvet med en olja från Osmo i nyansen granitgrå, i morgon ska jag dit och kika hur det blir med ett lager och det ska bli så spännande. Jag ska även till färgaffären och hämta färgprover, till vardagsrummet blir det antingen St. Pauls Blue eller Deco Blue från Jotun som några av er läsare tipsade om, vad hade jag gjort utan er alltså?

veckans sämsta

Jag såg filmen Wizard of Lies på planet på vägen hem från Hong Kong. Den handlar om Bernie Madoff som genomförde den största Ponzi Schemen genom tiderna. Känslan av filmen sitter fortfarande i, den var så otroligt välgjord och jag älskar Robert De Niro i huvudrollen men filmen är också otroligt deprimerande. Jag hoppas att den jobbiga känslan efter filmen släpper under dagen.

veckans låt

Into the Hollywood Groove – Madonna feat. Missy Elliot. Det här är en remix av The Passengers Mix av Madonnas gamla låt Into the Groove, jag älskar den och Missy Elliot är så bra. Längesen man hörde något med henne och den här låten bidrar med värsta måndagspeppen, jag lovar!

4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 38”

    Märkligt, såg själv den filmen i söndags och blev oxå otroligt tagen, efteråt surfade jag runt om familjen och tragedin som fortsatte. När det är en dramadokumentär (bästa filmerna om du frågar mig) blir man ofta väldigt gripen tycker jag. Robert de Niro är kung, älskar allt han gör och har gjort.

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.