Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:25 | August 24, 2017

vilken färg ska vi ha på kontoret?

God morgon torsdag!

Jag gick till kontoret innan jag ska på ett yogaevent nere på Story Hotel nu klockan halv nio. Jag somnade tidigt igår och vakande halv sju i morse och kunde inte somna om så det var lika bra att gå hit och få lite gjort innan yogan. Igår testade Petra och Carro lite olika potentiella väggfärger till vårt nya kontor. Dem verkar mest inställda på den “babyblå” färgen längst upp till vänster.

Jag tycker nog att den är lite för ljus och är mer sugen på den längst upp till höger(den är lite mörkare i verkligheten än på bilderna)! Fast egentligen spelar det inte mig så stor roll vilken färg det blir, här kommer bli så snyggt oavsett och jag fick en massa inspiration till vår ommålning där hemma. Det blir med största sannolikhet den längst ner i mitten eller den högst upp till vänster som kommer få pryda våra vardagsrumsväggar i höst.

Vilken färg gillar ni bäst? Fler bilder av kontoret kan ni se här(klick)!

4 kommentarer4 kommentarer om “vilken färg ska vi ha på kontoret?”

  Alla färger är ju fantastiska på sitt sätt, men personligen gillar jag den längst ner till höger bäst. Varför? Inte för ljus, inte för mörk hehe… Nästan lite turkos-akvarie-aqua-färg… mm… jättefin :). Tänker på mörka vinterdagar (som det ju är många av) då det säkert är extra härligt att omges av en litte “piggare” färg.

  Kommer garanterat bli fantastiskt – oavsett vilken färg! En sån lyx, herregud! 😀

  Reply

  Gillar den längst upp till höger, lite kall och krispig, ser “renare” ut än övriga som är underbara allihop, fast den i mitten längs ner tycker jag nog är lite för mörk. Skulle man kunna få veta färgkoden på den högra längst upp tro?

  Reply

  Åh, jag älskar den också! Jag tror det blir den till vårt vardagsrum hemma! Den heter AD31 <3 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.