Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:50 | August 23, 2017

tillbaka till stan och rutiner

God morgon älsklingar!

Jag njuter varje sekund av att vara tillbaka i stan, i morse var jag på mitt första yogapass nere på gymmet och yoga på landet i all ära men oj vad det är skönt att yoga med instruktör igen. Jag tycker ändå att jag pushar mig själv ganska hårt när jag gör yoga men det blir alltid lite jobbigare när någon håller koll på en.

Jag har dessutom saknat vårt sovrum här i stan, vi vet inte varför men vi sover inte alls lika bra i sovrummet på landet så det är därför vi ska sätta upp lite mysiga gardiner, tavlor och kanske måla om väggarna där. Atmosfären i ett sovrum är så viktig tycker jag, det måste vara hög mysfaktor och jag trivs så bra i vårt sovrum i lägenheten sedan jag målade om.

Nu ska jag kila iväg till kontoret och jobba i några timmar innan jag ska möta upp min älskade Stina för lunch på Riche!

Vi hörs lite senare, puss & kram!

4 kommentarer4 kommentarer om “tillbaka till stan och rutiner”

  Åh, vartkommer den fina randiga klänningen ifrån? Den som du lade uppgäromdagen. Svart med vita ränder. Eller så är det en kjol och top.

  Tack!?

  Reply

  Åh, det är ett set med kjol och tröja som kommer från Zara men det var tyvärr över ett år sedan jag köpte det.

  Reply

  Hej! Vart brukar du yoga i stan? Är det något särskilt ställe du skulle rekommendera? Jah och en vän funderar på att börja.
  Med vänlig hälsning, Sofie

  Reply

  Hej Sofie, jag yogar på mitt gym Metropolis som ligger på Birger Jarlsgatan i porten bredvid vår. Det var så jag kom in på yoga, för att de hade pass på vårt gym och jag älskar våra instruktörer där. De är typiska yogisar men kör hårda pass med mycket styrka. Lycka till med yogan, kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.