Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:48 | August 9, 2017

två av mina favoritkillar, en engångsgrill och mitt första nyktra dopp i Skärgården

Igår drog jag med mig mina två favoritkillar, Mattias och Johan, till en strand ungefär en halvtimmes promenad från oss! Jag hittade den en dag när jag och Charlie var ute på upptäcktsfärd innan vi åkte till Mykonos.

Med mig i ryggsäcken hade jag en engångsgrill, majskolvar, korv och bröd…

…och efter en promenad i ganska ordentlig terräng så var vi riktigt hungriga. Vi gick en halvtimme bort mot Ramsdalen, upp på en väg som ser privat ut men inte är det och sedan in på en liten skogsstig som är ganska brant och leder ner till den här underbara strandplätten med en planka som någon har gjort till en bänk mellan två stenar. Magi!

För mig som egentligen inte gillar korv (jag äter det mest för den härliga friluftskänslan) så är det viktigt med MÅNGA tillbehör för att maskera korvsmaken!

Johans flickvän Sophia har börjat jobba och flyttat in till stan så Johan får hänga med oss!

Korv med extra allt tack!

Jag har ju lite fobi för mörkt vatten där jag inte ser botten så om sanningen ska fram så har jag faktiskt aldrig badat nykter i skärgården. Det har hänt två eller tre gånger när jag har druckit men jag skippar gärna det då också. På den här stranden ser man däremot botten ganska långt ut så jag passade på och tog mitt första nyktra dopp i Skärgården. Nästa dopp ska bli vid vår brygga där jag faktiskt aldrig har badat, varken nykter eller full. Jag värmer upp helt enkelt och vänjer mig vid tanken!

Det var riktigt kallt men härligt uppfriskande!

Världens bästa hund var med och jag lyckades fånga en bild av henne just när hon skulle slicka sig om nosen, haha!

Sommar-Sverige, finns det något bättre? Det var så varmt i luften, jag som är ganska frusen av mig frös inte ett dugg…

…men efter badet åkte min bästa collage-tröja på, Pussy got balls! Sedan packade vi ihop och promenerade hem, kröp upp i soffan och började titta på en ny och helt fantastiskt bra serie, Ozark, jag fastnade redan vid första avsnittet, ni måste se den!


11 kommentarer11 kommentarer om “två av mina favoritkillar, en engångsgrill och mitt första nyktra dopp i Skärgården”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här