Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:45 | August 7, 2017

travel day

Hej måndag och landet!

Jag är alldeles lyrisk över att vara hemma och vi lämnade hotellet på Mallorca runt lunch igår och gick in genom dörren här på landet klockan nio på kvällen. Då blev det pusskalas med vår älskade lilla Charlie, som jag har saknat henne och även om vi brukar vara borta mycket längre än två veckor så känns det som att vi har varit borta i över en månad. Antagligen för att vi har haft grejer inbokade varje dag, både på Mykonos och Mallorca.

Som jag skrev igår så var inte frukosten på vårt hotell på Mallorca något att hänga i julgranen så det finns lite grejer som jag har saknat när vi har varit borta den sista veckan. Mitt Nescafé, avokado på knäckebröd, riktigt goda hallon och blåbär och så mango. Allt det där och lite till köpte jag när vi stannade och handlade på vägen hem igår så nu sitter jag och äter den lyxigaste frukosten på länge, hehe.

Svärmor är kvar så innan hon åker hem tänkte vi ta en långpromenad med hundarna och det är riktigt fint väder idag så när vi är tillbaka lägger jag mig ute i solen och jobbar lite tänkte jag. Nu har vi två veckor kvar på landet innan vi flyttar in till stan men det börjar klia i mina fingrar, jag längtar efter stan och kontoret så jag får se om jag pendlar lite nästa vecka. På onsdag ska jag in och hämta upp ett paket inför ett roligt samarbete så då kommer jag få en liten dos av stan i alla fall.

Vi hörs i eftermiddag, puss så länge!

2 kommentarer2 kommentarer om “travel day”

    Hej linn! Var är outfiten köpt och var det längesen? Så fin!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.