Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:17 | August 1, 2017

bästa rese-necessären

Ok, ett litet travel hack kommer här!

Det är den här magiska necessären med tillhörande behållare! Jag använder just nu Aesops ansiktsprodukter (som jag har skrivit om här) och som ni kanske vet så är alla deras behållare gjorda i glas. Jag har flugit med dem förut och de har (peppar, peppar) alltid hållit så det är ju bra. Däremot väger flaskorna en hel del tillsammans och som ni vet så packar jag nästan alltid för mycket och får betala för övervikt så det sista jag behöver är en necessär som väger ett ton.

Så nu har jag min eye make up remover-olja och make up remover-olja i flaskorna, mitt ansiktserum i sprayflaskan, ansiktskrämen i burken, Aesops ögonkrämsburk är så liten, precis som deras ansiktspeeling-mask så de får följa med som de är för då får jag dessutom plats med min hårinpackning från Oribe i den lilla burken som följer med i necessären från Sephora. Tack vare den här godingen sparar jag så mycket plats i necessären. Tips!


2 kommentarer2 kommentarer om “bästa rese-necessären”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Och jag som så länge har letat efter en snygg genomskinlig neccesär!!!

    Reply
  • Kika på Sephora om de fortfarande har den här eller så brukar Victoria’s Secret ha fina genomskinliga också!

    Reply