Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:46 | July 31, 2017

Mykonos Princess – det mysigaste hotellet jag har bott på

Alltså vilken magisk vecka vi har haft på Mykonos, Mykonos Princess (annonslänk) som vi bodde på de fyra sista nätterna har verkligen glidit in på topp tre-listan över de mysigaste hotellen jag någonsin har bott på!

Det var Michaela som hittade det här magiska hotellet så all kredd till henne för det! Här ovan står jag i trappan som leder upp till den härliga poolen.

Varje morgon när vi kom ner till frukosten hade personalen reserverat ett bord för tio så att vi alla skulle få sitta tillsammans och äta med den här underbara utsikten.

Frukosten var dessutom en av de bästa jag har ätit, istället för buffé så hade de endast a la carte och allt från croissants, frukttallrik till omelett och avokadotoast. Så fräscht!

terassen ovanför baren ser ni vårt rum, vi hade bokat ett vanligt rum med havsutsikt men tack vare Damon som hade lagt in ett gott ord för oss dagarna innan vi kom så blev vi uppgraderad till honey moon sviten, haha. Jag brukar alltid ta bilder på våra hotellrum men mitt i allt ståhej under veckan glömde jag bort det. På Hotels (annonslänk) kan ni dock se bilder på rummet om ni bläddrar lite.

Vi åt mestadels lunch på härliga strandklubbar men sista dagen, alltså i lördags så åt vi lunch på hotellet innan vi åkte till flygplatsen och maten var lika bra som frukosten. Jag har blivit helt besatt av ravasaki under vår resa som är fetaost friterad i filodeg som man doppar i honung. Snacka om munorgasm! Det är det första jag ska testa göra i vår fritös när vi kommer hem till landet nästa vecka!

Villa Belrose utanför St Tropez är nog det mysigaste hotellet jag har bott på annars men Mykonos Princess slår Belrose med service, maten och den underbara personalen.

Letar man efter lite lyx men ändå en genomgående och genuin känsla så är Princess det bästa hotell jag har bott på. Det känns som ett litet boutique hotel och servicen är exceptionell, de har dessutom verkligen tänkt på varenda liten detalj.

Den här fantastiska solnedgången möttes vi av varje kväll innan vi skulle iväg på middag!

Vi hängde vid poolen några dagar när vi var lite bakis och trötta. Vi hade fått höra att det blåser mycket på Mykonos men det var egentligen bara vår första dag som det fläktade ordentligt och resten av veckan saknade vi nästan blåsten när solen stekte på.

På vår terrass hade vi en jacuzzi med utsikt över havet och viken!

Till höger på bilden ovan ser ni restaurangen, vi åt aldrig middag här men jag är säker på att den var lika bra som resten av maten. Överlag är jag så imponerad av maten på Mykonos, det var bara ett festställe som heter Sea Satin market där maten inte var jättegod, annars har vi ätit den ena godare middagen efter den andra under vår vecka på Mykonos.

Här är loungen på vår terrass där vi körde både några fördrinkar men också för- och efterfester.

Ja, som ni kanske märker så är jag alldeles förälskad i ön Mykonos och i det här hotellet. De första dagarna bodde vi på ett lite trendigare hotell som var helt nyöppnat och hette Branco, ni ska få se lite bilder därifrån också och jag trodde att det skulle vara mycket bättre än Princess men Princess överraskade verkligen. Resetips!


8 kommentarer8 kommentarer om “Mykonos Princess – det mysigaste hotellet jag har bott på”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läser Michaelas blogg också och där såg hotellet ut som ett vanligt hotell men på dina bilder ser det verkligen jättemysigt ut. Jag brukar faktiskt ofta skriva i kommentarerna att jag önskar t.ex “fin utsikt, extra stort rum” etc. i mina bokningar och i 99 av 100 fall funkar det.

  Reply
 • Va? Jag tyckte det såg så härligt ut i Michaela blogg också, men men, det är iaf såååå underbart i verkligheten. Kram

  Reply
 • helt galet att varje jäkla detalj verkligen är fin! Magiskt ställe ni verkar varit på, hela ön <3

  Reply
 • Så var det verkligen, älskade det stället 😀

  Reply
 • Mm, det ser fantastiskt ut! Det låter som en underbar semester och det där med fetaosten måste jag med testa, låter ju gudomligt!! 🙂

  Reply
 • Ja, jag har inte testat ännu men måste göra det snart, jag saknar det, hehe! Kram 🙂

  Reply
 • Vart har du köpt dina fina kläder som du har på sig?

  Reply
 • Kjolen kommer från Gina Tricot, linnet och skorna är från H&M. 

  Reply