Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:19 | July 21, 2017

poolhuset och vår nya dagbädd

Här har ni lite bilder på hur poolhuset ser ut!

Det blev de två affischerna med lite mer färg som fick åka upp på väggen här, visst blev det fint? Jag älskar verkligen att det är rymligt men ändå så mysig känslan här är och det finns ingenting bättre än att sitta och titta på utsikten i vår nya dagbädd. Eftersom huset ligger precis på kanten så känns det som att det stupar rakt ner i oändligheten här än inne, i stora huset har vi terass utanför på båda planen så det blir inte riktigt samma sak.

En riktigt mäktig känsla i alla fall och det här har blivit en av mina favoritplatser att sitta och skriva på. Jag älskar ju Slim Arons och drömmer om en stor tavla av honom och sist när Sofia var på besök här så hade hon med sig den här magiska coffee table-boken som innehåller alla hans poolbilder och det är riktigt många kan jag lova. Så nu får den bo här på bordet ute i poolhuset så att man kan sitta och bläddra i den om man vill när man sitter och tittar på utsikten.

Vi har umgåtts med pappa hela dagen idag, jag har packat, sett till så att vi har koll på våra pass (Mattias är nämligen mästare på att bli av med sitt, peppar, peppar) och nu i kväll ska vi grilla här hemma och bara ta det lugnt. Jag och Mattias måste stiga upp halv fyra i natt för det enda direktflyget som går från Stockholm till Mykonos på lördagar går klockan 06.20.

Så vi kommer vara aningen trötta när vi kommer till Arlanda med taxin i morgon men det gör inget för då möter vi upp Michaela och D som vi ska hänga med hela veckan på Mykonos, som jag har längtat efter den här semestern alltså!

Inköpslista (innehåller annonslänkar)

Tavlor Peytil här
Dagbädd Ellos här
Dagbädd madrass här
Soffbord Reforma STHLM här
Kuddar i mint Ellos här
Randig pläd Lagerhaus här
Blå linnekudde Ellos här
Matta Mio här

5 kommentarer5 kommentarer om “poolhuset och vår nya dagbädd”

  Jättefin inrett och fina tavlor. Vart har du köpt kuddfodralet med ananaser på?

  Reply

  Hej Linn!

  Vilket fantastiskt landställe ni har!

  Jag har lite frågor som jag undrar om du möjligtvis kan besvara.
  Undrar vilka pool och altan hantverkare ni använde er av? Vart kommer attefallshuset ifrån? Tog ni hjälp av en designer för att konstruera vart och hur allt skulle vara?¨Jag har precis förvärvat mark och ska bygga hus etc från grunden som ska bli mitt lilla drömställe när jag får barn och just pool och altan är något jag vill kolla/jämföra. Tack för dina bilder och inspirationen!

  Jag är inte inne här så ofta så om du har tid och lust får du gärna mejla mig svar 🙂
  KRAM <3

  Reply

  Hej Anna! Vi har köpt vår pool av Svenska Poolfabriken och Richard Byggare har byggt hela grunden och altanen. Vårt gästhus kommer från Sommarnöjen och vi designade huset med hjälp av dem. Lycka till med ditt bygge! Kram <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.