Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:04 | July 10, 2017

vecka 28

veckans planer

Ja ni, det blir ett kort vecka-28-inlägg för den här veckan känns det som att semestern är igång på riktigt. Det enda jag behöver koncentrera mig på nu är er och vad jag ska blogga om och i morse svarade jag på de sista mailen innan jag tänkte stänga ner mail-inkorgen fram till början på augusti, det känns så underbart! Jag sitter på Heathrow efter en helt magisk helg med mina tjejer i London och väntar på mitt flyg som ska ta mig tillbaka till Stockholm och landet. Nu blir det två veckors kvalitetshäng med min älskling och Charlie. Min plan är att träna en hel del, mycket yoga, långpromenader med Charlie och så vill jag åka båt, fiska, plocka blåbär och allt det där som hör sommaren till. Vi har en hel del vänner som är ute i skärgården så det kommer bli en hel del mysiga middagar och på lördag kommer ett stort gäng hit, det är Mattias storasyster Micaela, hennes man och deras vänner som ska äta middag och fira hennes födelsedag hos oss. Det kommer bli riktigt mysigt!

veckans bästa

De sista bitarna i gästhuset håller på att falla på plats och jag hoppas vi får de sista möblerna vi har beställt den här veckan så ska ni får se hur det blir. Jag måste en sväng till Nacka och köpa ramar till några nya tavlor och så ska jag hänga upp lite lampor och annat, det är så mysigt med ett litet inredningsprojekt att pilla medså att jag inte blir för rastlös.

veckans sämsta

Min mixer har slutat fungera, jag använder ju den hur mycket som helst så det kanske inte är så konstigt men jag klarar mig inte ens en dag utan så jag tänkte stanna på vägen ut till landet från Arlanda och köpa en ny. Mycket större problem än så har jag faktiskt inte just nu, älskar man inte bara sommaren och semester?

8 kommentarer8 kommentarer om “vecka 28”

  Hej Linn!
  Älskar din blogg och din stil! Har länge funderat på att köpa en chloe faye och vet att du har en. Dock är jag rädd att man kan tröttna på kedjan och undrar därför om den är avtagbar?

  Reply

  Bra fråga, jag var tvungen att springa och kolla, hehe! Den gick inte att ta av så länge du inte tar av den med våld och då går det nog sönder. Jag har fortfarande inte tröttnat på min dock, jag älskar den och den känns väldigt klassisk och nästan tidlös! Lite som en konstverk om man får säga så om en väska. 

  Reply

  Gå till en som ramar in!! Ramsättningen är ju halva tavlan! Att rama in själv är som att… en med blont hår försöker färga håret hemma Dont do it! Skönt med semester – jag går på fredag och räknar timmarna!! Man har typ varvat ner så mycket nu att det knappt är lönt att gå till jobbet resten av veckan, haha 🙂 Kostar nog mer än jag drar in så att säga haha

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.