Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:15 | July 9, 2017

mitt favoritrum i hela huset

Nu har alla bitarna i lilla gästrummet fallit på plats!

Och det låter kanske lite konstigt, men skulle jag bara få välja ett rum att bo och vara i i vårt hus så hade jag valt just det här. Det låter kanske lite konstigt med tanke på att det är husets minsta rum? Men jag bara älskar det, det är så härlig atmosfär här inne och det är modernt och luftigt men ändå litet och mysigt. Älskar!

Nu är det i princip klart, det är bara taklampan som ska kopplas in och hängas upp ordentligt. Jag är så nöjd med resultatet och som ni vet så har jag fixat och pillat med det här rummet sedan vi flyttade in förra året. Jag har målat fondvägg i samma färg som min skrivbordshylla från String och valt ut alla möbler med omsorg, sådant tar ju lite tid.

Min favorit är den svarta pinnstolen Mademoiselle som är tillverkad 1959 som jag ärvde av min gammelmoster Inga som stod mig väldigt nära. Inga gick bort får några år sedan och fick aldrig se vårt lantställe så det känns extra fint att få ha en minne av henne här. Mademoiselle av Ilmari Tapiovaara finns att köpa i nyproduktion på bl.a. Länna Möbler och resten av inköpslistan kommer här…

Inköpslista (innehåller annonslänkar)

Säng Sweef här
Hylla på hjul Ellos här
Badlakan till poolen Ellos här
Vävda handdukar Lagerhaus här
Hylla String här
Tavla med bokstäver Granit här
Taklampa här


2 kommentarer2 kommentarer om “mitt favoritrum i hela huset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här