Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:18 | June 26, 2017

vecka 26

veckans planer

Jag sitter och planerar veckan och äter frukost! Idag ska jag jobba från en solstol ute vid poolen om solen vill titta fram, jag har ändå mestadels texter som jag ska skriva och då kan jag sitta ute i solen utan problem. Tisdag-torsdag är lite oklara än så länge, det beror på en samarbetspartner som eventuellt kommer till Stockholm, i så fall blir det jobb i stan onsdag och torsdag och på fredag kommer världens bästa Matilda ut till landet och så ska vi fota en ny header till bloggen, hoppas jag. Header är så svårt tycker jag och det är sällan jag blir nöjd men nu känner jag att det behövs en ny där jag inte är så vinterblek. Vi får se om jag blir nöjd men det tror jag, jag och Matilda har verkligen blivit så bekväma med att fota tillsammans och det känns som att bilderna bara blir bättre och bättre för varje gång som vi fotar. På fredag eftermiddag kör jag Matilda in till stan och så ska jag och Mattias ut och äta middag i stan och fira Mikaela. Mysigt med lite stan innan vi tar sommarlov på riktigt! Från och med nästa vecka blir det nog landet hela juli bortsett från en helg i London och eventuellt en solsemester som vi dock inte har bokat ännu.

veckans bästa

Att vi inte ska ha fest på landet, haha! Det har varit två helt fantastiska helger men jag är alldeles slut, en-två dagar de senaste två veckorna har gått till att förbereda fest, sedan har två dagar gått åt till fest. Det är nästan mer än halva veckan, haha! Nu blir det lite mindre sällskap som kommer och hälsar på oss ute på landet framöver och så hoppas jag på en del spontanbesök så klart men uppstyrd fest där vi handlar och fixar allt dröjer nog till åtminstone augusti.

veckans sämsta

Att vi inte har bokat någon resa! Jag är ju så sugen på Mykonos men typ allt är fullbokat, jag ska se om vi kan byta hotell en gång under veckan idag, då kanske det ska gå. Det är vad jag tänkte ägna min eftermiddag åt, har ni några tips så lämna gärna en kommentar!

5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 26”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.