Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:05 | June 25, 2017

vårt nya gästhus

Här kommer lite fler bilder på vårt nya gästhus!

Hej älsklingar, hur mår ni idag efter midsommarfirandet? Jag mår bara fint och har haft en underbar helg, många hängde kvar hos oss under helgen men nu har nästan alla åkt hem igen. Det blir alltid så tomt när man har haft en fantastisk helg tillsammans när alla sedan åker men det är ganska mysigt också. Vi kommer ha så mycket besök i sommar så jag ska försöka njuta lite extra av de dagarna och kvällarna vi har för oss själva.

Här är lite fler bilder på gästhuset innan vi har inrett det, huset kom som sagt färdigt efter vår design från ett företag som heter Sommarnöjen och vi är jättenöjda. In- så väl som utsidan känns väldigt robust och alla material verkar hålla väldigt hög kvalitet. Jag älskar utsikten från vardagsrummet, den är nästan bättre än utsikten i stora huset och jag har beställt två fåtöljer som man kan bädda ut till sängar och en dagbädd som kommer utgöra loungen här i gästhuset.

Det betyder med andra ord att man med de två sängplatserna på loftet kan sova sex-sju personer här om man behöver. I början var jag lite skeptisk till kedjorna som leder bort vatten ur stuprännorna men nu börjar jag gilla designen, det är tydligen ganska vanligt nuförtiden istället för stuprör men jag har aldrig sett det förut?

Fler bilder kommer när jag har börjat inreda!


2 kommentarer2 kommentarer om “vårt nya gästhus”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här