Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | June 20, 2017

min helg i bilder, poolhäng, grillkväll, pizzamaraton och världens härligaste människor

Den här  bilden sammanfattar helgen ganska bra, som mestadels har spenderats i eller vid poolen, haha! Jag har badat så mycket så att mina fina naglar som jag gjorde hos Magdalena förra veckan (som annars brukar hålla i 2-3 veckor minst) redan har börjat lossna på vissa ställen, typiskt, men självklart så värt det!

Killarna var först i poolen, Markus frågade redan när vi gick husesyn om man skulle hinna bada innan lunchen, så gulligt…

…och det dröjde inte länge innan vi alla låg och plaskade i poolen!

Ida, hela kontorsgänget och söta Markus som letade efter skruven Petra tappade från sina solglasögon. Markus höll på i säkert en timme och gick med ett glas för att se botten och kände efter om han kunde känna skruven med sina fötter. Jag älskar folk som inte ger upp, haha, men till slut tvingade vi honom att sluta så att han kunde umgås med oss andra. Sötnos!

Så här lyckliga var vi för Medelhavsvärmen som hade letat sig ända hit till Sverige, det kändes verkligen som att vara utomlands!

Efter några timmars poolhäng så lagade Mattias Kyckling Paillard med tryffelmajonäs till lunch, hans paradrätt och det var galet gott.

Efter lunchen åkte jag, Markus, Petra och Damon lite fyrhjuling och sedan fortsatte vi hänga vid poolen. Först på söndagen slog det mig att tjejerna aldrig ens var nere i trädgården och på bryggan, haha. Den har fått sig en konkurrent nu när man kan bada här uppe vid huset i poolen.

Lite mingel i solnedgången innan vi dushade och gjorde oss i ordning inför middagen som serverades halv tolv, vi hade så trevligt hela dagen så att äta blev sekundärt.

Mattias och Ida! När alla hade duschat så grillade Mattias vildssvins-hamburgare på grillen i vårt nya utekök och jag friterade sötpotatispommes i vår nya fritös. Det blev så galet gott så det kommer definitivt bli mer av fritösen i sommar. Vi var som sagt uppe och lyssnade på musik och dansade hela natten…

…och trots att jag kom i säng vid halv sex så vaknade jag vid nio och kunde inte somna om…

…så då dukade jag fram frukost innan alla vaknade.

Jag har ju som regel att bjuda på frukostbuffé när vi har gäster och frukt och bär är de viktigaste ingredienserna om ni frågar mig. Vi åt frukost, hängde vid poolen, snackade skit och hade världens härligaste söndag!

På eftermiddagen grillade vi korv och beställde pizza och efter vår sena lunch var folk så mätta och trötta så det var dags att bege sig hemåt. Några hade kommit med bil och de andra körde jag till Hemmesta så de kunde hoppa på bussen in till stan. Det blev så tomt i huset och jag antar att jag var uppe i varv efter vår underbara helg för jag låg och kollade på serier och film ett bra tag innan jag somnade.

Tack till alla underbara vänner och Mattias för en helt magisk helg på landet, det är svårt att beskriva i ord hur härligt vi hade det. Mattias har aldrig träffat Michaela och Petras killar och har bara hälsat på Daniel, Michaela och Petra ett par gånger så det var svårt att veta hur helgen och gruppdynamiken skulle te sig. Vi visste att vi skulle ha det trevligt men inte att det skulle bli en av de härligaste helgerna någonsin och som någon så fint uttryckte det i ett tal under middagen så skapade vi verkligen magi och vänskapsband för livet. Jäklar vad jag tycker om dem alla så mycket!


20 kommentarer20 kommentarer om “min helg i bilder, poolhäng, grillkväll, pizzamaraton och världens härligaste människor”

  Hej Linn! Härliga bilder på en solig och skön helg. En nyfiken fråga. Du har någon form av avlång “eldstad” på bordet ser ut som i granit med glas upptill. Är det en bra värmekälla och får jag lov att fråga vart du har köpt den. Den var verkligen fin. hälsar Åsa

  Reply

  Hej Åsa! Åh ja, Mattias köpte dock den i en inredningsbutik ute i Sickla som inte finns längre. Jag ska se om det står något märke på den, påminn mig gärna om jag glömmer att återkomma. Den avger dock knappt någon värme utan är mer för stämningen och syns skull. Kram!

  Reply

  Ååh, kan vi inte få receptet på kyckling paillard? Ser supergott ut!

  Reply

  Klart, Mattias har gjort den så många gånger (vi älskar den) så jag kan receptet utantill nu, haha! Grunden är en bädd av ruccolasallad, avokado och tomater. Man kan även ha råa champinjoner i salladen men jag gillar inte det. Stek kycklingfiléer (gärna Minute-filéer som är utbockade och tunnare än vanliga) och pinjenötter i smör. Lägg kycklingfiléen ovanpå salladsbädden. Riv ordentligt med parmesan över, lägg på pinjenötterna och fördela sedan några ordentliga klickar med tryffelmajonäs över hela salladen. Tryffelmajonäsen gör du på en burk Hellmans Majonäs (den smakar absolut bäst) och några droppar Vittryffelolja(efter smak), lite vitvinsvinäger, salt och peppar. Färdigt!

  Reply

  det här ser verkligen ut som den perfekta helgen! så fint att hänga ett stort gäng sådär ju <3<3

  Reply

  Vilken fantastisk helg ni verkar ha haft. Själv var man fast på jobbet! 😉
  En konstig fråga, men vad är det för virke ni har på ert trädäck?
  Det är fantastiskt fint!

  Kram!

  Reply

  Tack snälla, och det är ingen konstig fråga, hehe! Hela terrassen är teak som alltså bleknar och blir grå/kall med åren. Jag vill att plankorna ska smälta in fint med berget och naturen, därför föll valet av trä på teak. Kram!

  Reply

  Din blogg inspirerar mig så mycket! Du ger så bra tips. Undrar nu om du inte kan berätta mer om var dina utemöbler kommer ifrån, och allt annat.
  För själv har jag inte förmågan att finna det som är fint. så då “härmar” jag..;)
  /Ylva

  Reply

  Hej Ylva, tack för de fina orden och tack för din kommentar. Vet du vad, jag ska fota vår utemöbler och göra ett inlägg om var de kommer ifrån till dig. Jag har inte alla varumärken i huvudet men ska kolla upp det till inlägget. Håll utkik i bloggen. Kram!

  Reply

  Sveriges Tidskrifters har tagit fram riktlinjer för native advertising. Ord som ”samarbete” eller ”promotion” rekommenderas till exempel inte, i stället ska man använda ”annons”, ”annonssamarbete” och ”reklam”.

  Läs mer här: http://sverigestidskrifter.se/riktlinjer-for-native-advertising/

  Reply

  Tack, jag märker redan mina samarbeten med ordet “reklam” då Reklamombudsmannen har rekommenderat detta men tack för länken. Ska genast läsa den! Kram

  Reply

  Ert landställe är verkligen en dröm, allt är så fint 🙂 Jag och sambon håller på att bygga vår altan med kommande utekök och sitt/liggbänkar som ni har, så vore väldigt inspirerande att få se lite mer av de delarna om du vill visa dem 🙂 Ha en härlig midsommar! 🙂

  Reply

  Hej där! Jag har det på min att-göra-lista, att visa er lite mer av utekök och utemöbler så det kommer 🙂 <3 Kram

  Reply

  Hej!! Ni hade så härlig musik på alla instastories, har du någon bra spellista att dela? 🙂

  Reply

  Åh det var mestadels Petra som spelade musiken men jag har lagt till de flesta av låtarna i min yoga-playlist som du hittar här https://open.spotify.com/user/lherbertsson/playlist/5IM8h5brsAwQXLOz6bR2Ju, låtarna som vi spelade när vi hängde vid poolen hittar du i slutet av listan. Jag kan även tipsa om Laidback Acoustic som är en spellista som Spotify har tagit fram, den är magisk!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här