Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | June 1, 2017

hallon smoothie bowl

 

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår finfint och ska snart sätta mig framför datorn och köra ett Skype-möte i två timmar innan jag ska möta upp Matilda och fota. Det var någon som frågade efter receptet på min senaste smoothie bowl och det kommer här. Den här gången blev det en smoothie bowl utan acai och blåbär och endast hallon, därav den mycket ljusare färgen. Det blev så gott och helt klart en ny favorit till varma sommardagar när man är sugen på något fräscht och uppfriskande.

Recept

2 dl mandelmjölk
2 dl frusna hallon
1 banan
1 tsk kokosolja
1 msk chiafrön

Ner i mixern och toppa med banan, hallon, jordgubbar och kokos. Enjoy!


5 kommentarer5 kommentarer om “hallon smoothie bowl”

    Ser magiskt ut!
    Mår kanon, sovit min typ 5:e hela natt på 2 år och 3 månader. Haha! #förälder

    Reply

    Haha my God! Det låter riktigt jobbigt men jag hoppas du får mer sömn framöver. Massa kramar! <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här