Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:16 | May 22, 2017

vecka 21

veckans planer

Kortvecka! Vi åkte in till stan tidigt i morse och har haft en helt magisk helg tillsammans med Mikaela och Jonathan, bilder kommer i morgon bitti! Jag har hängt på kontoret hela dagen och fått massor gjort, jag är ensam här idag så det kanske är därför. Om vädret tillåter så ska jag äta picknick och flyga luftballong med ett gäng tjejkompisar efter jobbet idag, så laddad! Jag har nämligen aldrig flugit luftballong så då får jag kryssa av det från min bucket list. I morgon blir det kontoret hela dagen, bortsett från ett trevligt möte och två små pauser, först en då jag ska ner till Magdalena och fixa naglarna och en andra när jag ska till Sturegallerian och klippa mig. Det är verkligen dags för det! På kvällen ska jag gå på yoga och bara ta det jättelugnt hemma. På onsdag förmiddag ska jag och Matilda ses och fota och gå genom lite grejer och sedan får vi se när vi packar bilen och åker ut till landet. Jag kommer jobba torsdag, fredag också tänkte jag men jag gör gärna det från landet så att jag kan varva jobb med lite fix i trädgården. Mysigt! På fredag blir det en liten road trip för då har bästa Ida-Sofia och Maurits bjudit in till middag, fest och övernattning på Stora Sundby, jag har längtar efter det här galejet sedan vi fick inbjudan för över en månad sedan.

veckans bästa och sämsta

Självklart tycker jag det är härligt med röda dagar, då är ju mina vänner lediga och man kan resa bort eller hänga på landet. Samtidigt tycker jag inte om när veckorna blir så korta. Det blir måndag och tisdag men fullt ös men sedan vet man att många “tar fredag” redan på onsdag och då blir alla så långsamma. Jag som gillar när det händer mycket och när saker går fort tycker att det är så tråkigt att det är så många röda dagar under vardagar den här våren, haha! Men hata mig inte, jag kände inte riktigt likadant back in the days när jag var anställd.

veckans höjdpunkt

Den här veckan kommer Woman-magasinet ut med mig på omslaget, jag vet inte exakt vilken dag det är men säg gärna till om ni ser det någonstans. Det ska bli så spännande att se resultatet av vår plåtning!


5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 21”

  När jag läser om dina veckor känns det som om du leker kontor, sånt man gjorde när man var liten.

  Reply

  Haha va?! Jag tror det är någon som är lite bitter på att hon själv inte har samma frihet 😉 Nya tider nu Pia, det är du o jag som kanske leker kontor – vad gör du som är så viktigt? Jag är revisor, ett riktigt hitte-på-jobb egentligen 🙂

  Reply

  Kontoret hela dagen förutom när du ska klippa dig och göra naglarna… du har sån frihet som kan jobba på kontoret när du vill o sen göra privata saker mitt på dagen! Själv sitter man på kontor 0700-1900 med 30 min lunch och ständigt dåligt samvete, fula naglar och risigt hår, haha:)

  Reply

  Jag lider med dig! Jag hoppas du ser en charm i det också dock, även om det låter tråkigt att jobba så många timmar varje dag för någon annan. Jag jobbar också långa och många dagar men intalar mig själv att det är värt det eftersom jag inte gör det för någon annan och för att jag älskar det jag gör så mycket. Hoppas du unnar dig en riktig spadag snart när du har tid, chefen kanske borde lägga in det som en bonus för väl utfört arbete 😉 Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här