Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:50 | April 30, 2017

acai bowl med banan och jordnötssmör

Glad Valborg älsklingar!

Ganska härligt att det är söndag idag men det känns som lördag. Jag har gjort en gigantisk acai bowl till mig själv och jag tycker det är mysigt att få i mig min smoothie så här ibland på helgen. Då tar frukosten lite längre tid och så kan jag sitta och mysa framför Nyhetsmorgon lite extra.

Receptet är exakt samma som den här smoothien jag brukar göra fast jag har tillsatt ett halvt acai-block. Bra uppladdning för jag tänkte gå till gymmet om en stund och träna en timme innan vi ska åka in till stan. Några kompisar har Valborgsfest på deras gård en timme från stan så vi ska ställa bilen hemma och ta taxi dit tänkte vi.

Acai bowl recept

2 dl mandelmjölk
1 dl frysta blåbär
1/2 dl frysta hallon
1/2 fryst acai block

1 banan
1 msk chiafrön 
1 tsk kokosolja
1 tsk kakao

Ner med allt i mixern och servera i en skål med valfri topping! Idag toppade jag med hallon, blåbär, banan, kokosflingor och jordnötssmör. Det var helt magiskt!


3 kommentarer3 kommentarer om “acai bowl med banan och jordnötssmör”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser supergott ut! Var köper du acai block någonstans?

    Reply
  • På ICA Maxi i Värmdöcentrum hittade jag det. Alla har tyvärr inte det men fråga om de kan ta in det annars, då brukar de göra det om det är en efterfrågad produkt 😀 Kram

    Reply
  • Behöver man verkligen äta acai? Finns blåbär, havtorn, lingon, hjortron, etc. lämna amazonskogen i fred!

    Reply