Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:42 | April 23, 2017

möblerar om i vardagsrummet

Hej söndag!

Hur mår ni idag? Jag sitter i soffan och kikar på inredning till landet. Vi testar oss fram lite som ni vet och nu är jag sugen på att köra sista rycket i vardagsrummet. I nuläget saknar jag en golvlampa, vi ska byta soffbordet till ett annat idag som står ute i garaget och så ska jag köpa lite nya kuddar och en finare filt till soffan och lite böcker/prydnader till bordet.

Just nu med bordet, fåtöljen och puffen så känns det lite övermöblerat och bordet är det enda jag kan tänka mig att byta ut. Puffen och fåtöljen älskar jag men det behövs lite mer luft mellan möblerna.

Jag är jätteglad i de här två tavlorna som vi fick i julklapp…

…och vårt skåp under tvn från Ellos (affiliatelänk). Vi ska bara fixa så att vi kan dra in sladdarna i bak. Jag har tagit alla bilderna med mitt vidvinkelobjektiv så om ni tycker att proportionerna ser lite konstiga ut så är det därför.

Jag har redan tröttnat på de randiga kuddarna så de ska bytas ut mot fler i sammet tänkte jag, den grå i sammet från Day Home är min favorit. De randiga kommer passa bra på sängen i ett av gästrummen!

Annars är jag så nöjd, med den gigantiska mattan (3,20 x 4,50) som vi beställde på Värmdö Färgbod. Den är lite ljusare i verkligheten än på bilderna. Soffan kommer nog stå här tills den ramlar sönder om jag får bestämma. Den är så djup och mjuk och jag myser i den alldeles för ofta, haha. Jag älskar tavlan som vår vän Vemund har målat som hänger i trappan, hjorten vid spisen, vedfacket och ja, allt annat. Och om ni har tips på var jag hittar lite fina prydnadskuddar och filtar så får ni gärna lämna en liten kommentar.

Ha en fin söndag nu så hörs vi i morgon när det är dags för ny vecka, puss & kram!

13 kommentarer13 kommentarer om “möblerar om i vardagsrummet”

  Hej Linn!
  Tack för en fin blogg!
  Så himla mysigt ni fått det! Jag undrar vart tidningsstället/korgen är ifrån?

  Reply

  Sååååå mysigt! Jag undrar var soffbordet kommer ifrån?? Kan man beställa det från nån hemsida? Tycker det är skit snyggt och skulle passa bra hemma hos oss!
  Tack för en inspirerande blogg.

  Reply

  ååå ni måste ta ut bilderna i ramarna och platta ut dem! de är skrynkliga! lägg dom under någon i en vecka så bör de räta ut sig 🙂

  Reply

  ps. NI har det sååååå fint!!!!!! och lägg inte bilderna under någon, hahahaha! under något. eller så skiter ni i det 😉 Rena rama drömmen att få bo så där! kram!

  Reply

  Haha jag såg det efter din kommentar, har aldrig tänkt på det och det syns inte i verkligheten så från är om det är något med bilderna bara. Så konstigt! Kram <3

  Reply

  Finns billiga sametskuddar på jotex, de har samarbete med bloggare så du kanske kan få spons på det. Ett tips är att ta lite gamla saker och pyntar med så allting inte ser så nyköpt ut, kanske något från din mamma eller arvegods, loppisfynd skulle oxå vara bra.

  Reply

  Hej där, åh tack för tipset, jag ska på ett event med dem i eftermiddag som Joanna håller i så då ska jag kika 😀 <3 Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.