Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | April 17, 2017

vecka 16

veckans planer

Den här veckan blir ju lite kortare än vanligt men jag kommer jobba en hel del idag också för att hinna med allt jag ska göra. Vi sover över på landet och åker in till stan i morgon och jag tänkte åka direkt till frisören. Där tänkte jag varva mailinkorgen med att snacka med bästa Malin och efter lunchen åker jag till kontoret. På onsdag går hela förmiddagen åt en inspelning inför ett samarbete, sedan ska jag äta lunch med Sofia, eftermiddagen jobbar jag från kontoret och på kvällen har 3vänner ett event där vi ska frossa i deras goda glass. På torsdag vet jag redan nu att jag kommer ligga lite efter med tanke på inspelningen så bortsett från att jag ska fota med Matilda en snabbis så tänkte jag hänga hela dagen på kontoret. Likaså på fredag och på kvällen stannar jag i stan för middag med mina bästa på Papas. Min plan är att köra en helkväll så jag får se när jag vaknar på lördag men så fort jag gör det åker jag i alla fall ut till landet och spenderar resten av helgen där, jag hoppas så på sol och lite högre temperaturer än vad det var i helgen.

veckans måste:

Jag har blundat för min deklaration de senaste veckorna men nu måste jag skicka in de sista papperna till min redovisningsbyrå, inte så jobbigt som att göra den själv så klart, haha, men det har varit så mycket annat den senaste tiden så jag har inte hunnit tagit tag i det. Det verkar däremot som att jag kommer få pengar tillbaka i alla fall, woohoo!

veckans bästa:

Att få starta veckan här på landet och få lite jobb gjort, jag ska gå en långpromenad med Charlie, köra ett yoga- och styrkepass i gymmet och i kväll är min plan att börja se säsong fyra av Skam. Har ni börjat se den än? Vi får se vad Mattias säger om det för jag har inte lyckats få honom att se de första säsongerna ännu, hehe.

veckans sämsta:

Min jäkla förkylning håller i sig så jag snorar och har mig! Jag hoppas den ger med sig tills det är dags för onsdagens inspelning.

4 kommentarer4 kommentarer om “vecka 16”

    Hej! Jag tar studenten nu i vår och jag är lite kluven i fråga om “look” för balen och själva utspringet. Jag undrar om du har tips på smink-look och även håruppsättningar eller hår-stil (om du förstår?). Jag har ungefär lika långt hår som dig och samma “stil” dvs. ganska nedtonat men modern och klassisk. Min största “fear” är att se “trashig” ut hehe så hade uppskattat en liten inspiration/guide till fina festliga make-up looker samt hår-looks som passar till sommaren.

    Kram, ha en bra vecka!

    Reply

    Hej Wilma! Åh så kul med studenten. Jag gjorde en inspelning med Lyko i veckan med en fin sminkning och två håruppsättningar som jag älskade. Filmen kommer om två veckor och då lägger jag upp den här i bloggen så hoppas jag att du får massor med tips. Massa kramar och ha en fin helg!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.