Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:21 | April 10, 2017

vecka 15

veckans planer

Jag kan knappt tro att det är sant men jag glömde min veckoplanerare hemma, jag har blivit alldeles beroende av de där små arken när jag planerar min vecka, haha. Men jag antar att det var undermedvetet för att jag ska ta semester nu när jag är här i Verbier och inte mig emot. Den här veckan ser ju lite annorlunda ut än en arbetsvecka i Stockholm, vi stannar i Verbier till och med onsdag och i eftermiddag checkar jag och Mattias in på Hotel W. Planen är att vi ska hänga i deras spa, jobba lite och åka skidor så klart. De andra bor kvar i huset som Stina och Kristian hyr och vi kommer möta upp dem både i backen och för lunch och middagar de här två sista dagarna. När vi kommer hem på onsdag åker vi direkt ut till landet och stannar där över påsken. På torsdag ska vi till Mattias syster och fira hans systerson som fyller sju, på fredag blir det superlugnt och på påskafton får vi besök på landet av Cecilie, Nicklas, Johan och Sofia. Då ska vi ställa till med ordentlig påskmiddag, inget traditionellt utan så länge vädret tillåter så blir det grillning.

veckans måste

Inga måsten den här veckan, alla måsten skjuter jag upp till nästa vecka, hehe!

veckans bästa

Verbier, skidbacken, utsikten, snön och känslan av total frihet när man står där uppe och blickar ut över bergstopparna. Ni som har följt min blogg sedan jag skadade mitt knä i Åre vet att jag har en skräckblandad förtjusning när det kommer till skidåkning. Första gången jag ställer mig på mina skidor så blir jag nästan paralyserad, därför bokar jag alltid en privat skidlärare under de första timmarna i backen när jag inte har åkt på ett år eller två. När oron sakta men säkert släpper så så är det få saker som slår just skidåkning. Jag älskar livsstilen, all aktivitet och träning och så klart alla härliga luncher i backen och för att inte tala om afterskin. Magiskt! Om jag får barn i framtiden så är det en sak som är säker, ungarna ska lära sig att åka skidor så fort de lär sig att stå upp, jag åkte skidor för första gången när jag var femton och inser att jag aldrig kommer vara helt orädd i backen tyvärr.

veckans sämsta

Efterdyningarna av fredagens fruktansvärda händelse så klart, det har fortfarande inte riktigt sjunkit in känner jag, hur känner ni efter det som har hänt? Jag är i alla fall alldeles tagen av gårdagens sammanslutning på Sergels Torg, jag önskar så att jag hade kunnat vara med! Kärlek alltså! 

5 kommentarer5 kommentarer om “vecka 15”

    Då ser jag fram emot fina bilder från backarna i Verbier… 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.