Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:00 | March 22, 2017

hej från kontoret

foto-2017-03-21-09-45-13

Hej onsdag!

Jag hade frukostmöte med Daniel i morse på Snickarbacken och nu sitter jag nere i restaurangen på våning fyra, det är här jag mestadels sitter om jag inte sitter vid min plats uppe på vårt kontor.

Det finns två bord jag pendlar mellan när jag sitter ensam här nere och jag ser alltid till att sitta så att jag har fönster eller vägg i ryggen. Jag har fått höra att vi Vädurar inte tycker om att ha människor bakom oss, och jag vet inte om det har med stjärntecken att göra men jag ogillar det skarpt, haha.

Jag har ett väldigt stort behov av att ha koll på människor som rör sig runt mig och att inte bli överraskad av någon som kommer bakom mig. Lite konstigt kanske? Någon som känner igen sig?

Jag vill ha kontroll och kunna överblicka vad folk har för sig helt enkelt och jag antar att det är någon instinkt som fortfarande sitter i hos oss människor sedan tiden då vi inte levde lika tryggt som vi gör nu.

Mitt lunchmöte idag kommer hit till No18 så jag behöver inte röra mig härifrån på ett par timmar men i eftermiddag har jag mötesmarathon och då kommer det bli en hel del spring mellan olika ställen.

Och just det, jag lovade en läsare att jag inte skulle spoila Skönheten och Odjuret eftersom hon ska se den idag men jag säger bara, SE DEN! Jag satt med tårfyllda ögon i slutet och skämdes nästan och kände mig lite löjlig för att jag tyckte den var så jäkla bra. Jag älskar Disney-filmer och hoppas att jag aldrig tröttnar på det. Wow, wow, wow!

Vi hörs lite senare, puss så länge!

6 kommentarer6 kommentarer om “hej från kontoret”

  Roligt det där med vädur och att alltid ha ryggen fri! Jag är också vädur och gör precis samma sak men har tidigare hört att det är “ledartyper” som väljer att sitta så man har överblick över rummet 🙂

  Reply

  Jag klarar inte av att någon går bakom mig, känns obehagligt…
  Vill ha koll på det mesta så jag känner mig trygg.
  Stor kram FINA

  Reply

  Åh sån igenkänning! Har aldrig tänkt på det, är vädur och blir så obekväm om jag i tentasalen har plats där nån person är bakom mig. Måste få va längst bak och känna att jag har ryggen fri haha. Ha en fin dag:)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.