Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:13 | March 15, 2017

en helt vanlig skitdag

Hej älsklingar!

Jag hade en sådan där riktig skitdag igår, när jag och Mattias äntligen sågs där hemma efter en tolv timmars lång arbetsdag så var vi båda lika ivriga över att få börja berätta hur dåliga våra dagar hade varit, haha. Jag älskar i alla fall när det synkar så att inte en kommer hem på strålande humör och en annan på dåligt. Nu i retroperspektiv var inte min dag igår särskilt pissig, det var bara det att jag fick ägna en massa tid åt saker som jag inte hade tänkt mig, jag fick “släcka bränder” som det så fint heter i management-termer. Jag ogillar det skarpt!

Jag glömmer aldrig när jag valde inriktningen management på Civilekonomprogrammet och vi fick träffa professorn under vår första kurs. Det första han sa var “att jobba som management konsult eller med HR är som att vara städare, fast istället så städar man undan människors skit och problem”, haha. Peppande, eller hur? Jag bestämde mig ganska snabbt för att jag inte ville bli managementkonsult som många av mina andra kursare, men det var mest för att jag alltid har haft väldigt mycket insikt i Mattias bolag som också är så beroende av människors kapacitet för att gå runt, och vilket otroligt krävande jobb det är. Jag ser upp till alla som väljer att bli t.ex. management konsulter eller att jobba med HR.

Samtidigt så fortsätter management och arbetspsykologi att fascinera mig och om ni vill lyssna på några bra avsnitt som berör ämnet så kan jag, återigen, rekommendera en av mina favoritpoddar Freakonomics, jag tror att den finns i både Podcaster och Acast. Varje dag försöker jag tänka hur jag ska kunna effektivisera mina dagar, förbättra min relation till de jag jobbar med och hinna ägna mer av min tid åt allt jag tycker är roligt att jobba med. Men vissa saker kan man inte förutse och igår hände alla sådana saker på en och samma gång. Så jag är ledsen om jag inte hann prata mer med er!

I kväll tänkte jag däremot att min dator ska få följa med mig hem, Mattias ska iväg på middag så jag tänkte ligga i soffan hela kvällen och få saker gjort så att jag hinner med er bättre resterande del av veckan. Kika in om en stund så kommer t.ex. ett enkelt recept på mellanmål upp och så ska jag berätta lite mer om hur det går med min hälsocoahing, vad roligt att ni tycker det är så kul att följa med mig på min hälsoresa!

Puss så länge!

2 kommentarer2 kommentarer om “en helt vanlig skitdag”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.