Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:14 | February 19, 2017

drömbrunch på Miss Clara

img_4303 img_4329img_4308 img_4337 img_4339img_4296

Hej söndag!

Alltså, vi måste prata lite om brunchen vi åt på Hotel Miss Clara igår, vilken dröm! Jag var tvungen att ta med mig Mattias dit och testa efter alla som berättat hur bra det är. Absolut bäst var deras sötpotatispommes med tryffelmajonäs, så bra att vi bestämde oss för att vi ska köpa en fritös till landet så att vi kan göra egna när vi har gäster.

Missa inte deras Choklad och Oreo-milkshake och de amerikanska pannkakorna, magiska! Ett litet tips är att boka bord, jag bokade redan i tisdags och då fanns det bara bord kvar klockan 14.00 så det är väldigt populärt och att chansa på drop in är nog ingen bra idé. Det var första gången på nästan två veckor som jag åt socker (sedan jag blev med hälsocoach) så jag njöt verkligen lite extra av det här, mums!


3 kommentarer3 kommentarer om “drömbrunch på Miss Clara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Mums! Gud så gott det ser ut!!!

    Reply
  • Åh vilken brunch! Är inne och läser dina härliga Stockholmstips men jag är värdelös på att ge mig själv tid att njuta av bruncher, middagar etc. när jag är hemma i Stockholm.

    Reply
  • Hehe, jag förstår, det här borde du däremot testa nästa gång 🙂 Magiskt!

    Reply