Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:34 | February 10, 2017

hotel Costes i Paris

Hotel costes Paris

När vi kom till Paris i lördags så checkade vi in på Hotel Costes som skulle bli vårt hem för helgen…

Hotel costes Paris

…och vilket hem!

Hotel costes Paris

Jag har fått Hotel Costes rekommenderat löjligt många gånger och det var kul att äntligen få komma dit…

Hotel costes Paris

…det var nästan som att resa tillbaka i tiden till Paris i början av 1900-talet så som man har fått se det i Moulin Rouge.

Hotel costes Paris

Rummet var inrett i gammeldags stil med mycket rött och fina träslag!

Hotel costes Paris

Vi trivdes så bra på rummet så att vi t.o.m. valde att äta frukost i sängen en morgon, mysigt!

Hotel costes Paris

Hur fint? Jag skulle aldrig inreda såhär hemma (om jag inte köper ett slott någon gång, haha) men jag tycker det är så kul med hotell som går all in med ett tema och allt från badkaret, till elementen och inredningen var i gammeldags stil.

Hotel costes Paris

I anslutning till hotellet ligger den här underbara butiken som bara säljer rosor…

Hotel costes Paris

…som de även dekorerar hotellet och rummen med!

Hotel costes Paris

Bredvid blombutiken ligger även ett parfymeri där de säljer doftljus och parfym med de olika dofterna som de har inne på hotellet. Vi var tvungna att köpa med ett doftljus med deras signaturdoft, den är magisk och står nu i vårt sovrum!

Hotel costes Paris

Drömmigt, eller hur?

Hotel costes Paris

Här ser ni in på deras mysiga innergård till vänster och till höger är en bild på sminkbordet inne på toaletten på rummet.

Hotel costes Paris

En kväll åt vi middag på Costes och maten var god, framförallt cevichen på bilden men man går hit och äter främst för stämningen skulle jag säga. Det är bra mat men inte fantastisk!

Hotel costes Paris

Frukosten var däremot magisk! Jag blev alldeles besatt av croissanter när jag var i Frankrike i somras och jag som aldrig har tyckt särskilt mycket om det tidigare har ätit alldeles för många sedan dess.

Hotel costes Paris

Mattias fick tvinga mig från frukosten till slut, jag ville bara sitta kvar, jobba lite på mobilen och låtsas att jag bodde i Paris för en stund…

Hotel costes Paris

…vem vill lämna det här liksom? Så mysig innergård som de håller varm med infravärme under vinterhalvåret.

Hotel costes Paris

Vart tog den här veckan vägen?

Den blev ju en dag kort eftersom vi var i Paris hela måndagen och sedan har veckan bara rullat på i 180 sedan vi kom hem. De korta stunder jag har haft över har jag ägnat åt att gå genom alla bilder jag tog under vår weekend och det kommer fler bilder snart. Det var längesedan jag kom hem från en resa med så många bilder men det finns ju så mycket vackert att fotografera i Paris.

Och på tal om vackert, vårt hotell, jag har hört mycket bra om Hotel Costes så mina förväntningar var höga och trots det så överträffades dem alla! Det var som att stiga in i en annan värld. När vi kom från flygplatsen kom jag osminkad, lite trött och jag gick i jeans och sneakers. Vi hade bestämt att vi skulle äta lunch på hotellet och när vi kikade in på utegården och såg klientelet kände jag direkt att jag ville springa upp på rummet och byta om innan vi satte oss ner, haha.

Där var så vackra människor, en kvinna satt i päls och hatt med ett glas vin i ena handen och en cigarett i andra. Det såg nästan ut som en scen hämtad ur en gammal film och det var kul att få uppleva Paris på det sättet. Jag kan varmt rekommendera en lördagslunch om ni vill se Costes och på kvällen efter middagen blev det riktigt bra puls.

Nej, mer om Hotel Costes när jag uppdaterar min Paris-guide nästa vecka. Nu har vi precis kommit ut till landet och vi ska spendera hela helgen här. Jag är alldeles slut efter veckan och även om vi tog det ganska lugnt i Paris så var det så många nya intryck. I morgon är min plan att gå en lång skogspromenad, tända en brasa när jag kommer hem och lägga mig på soffan och läsa, som jag har längtat.

Ha en fin fredagskväll älsklingar så hörs vi i helgen!


4 kommentarer4 kommentarer om “hotel Costes i Paris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linn:)

  Älskar att kolla in din blogg, så proffsig. Så jä#la snygga bilder och så gör du så mycket roliga saker. Som att du tar oss med till ett superexklusivt hotell i Paris….

  Plus att jag älskar din klädstil.

  Ha en fin helg<3

  /l

  Reply
 • Hej Lisa, tusen tack frö de fina orden. Massa kramar 😀 <3 <3

  Reply
 • herreguuuud så fint! alla detaljer <3 ville ni ens lämna rummet? haha

  Reply
 • Haha nej knappt 😛 <3

  Reply