Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:33 | February 7, 2017

svar på lite frågor från veckan

img_2245

Hej Linn! Jag älskar verkligen din YSL-väska! Jag tar en kandidat i media och kommunikationsvetenskap nu i vår och vill i examenspresent till mig själv köpa en märkesväska! Undrar om du har några tips? Den får max kosta 15.000 och en dator måste få plats. Kram Johanna

Oj, vilken bra fråga! För det känns som att de flesta väskorna i den prisklassen är lite för små för att ha datorn i. Tro mig, jag vet, för jag köper nästan alltid väskor där jag ska få plats med både min dato, kamera och allt annat jag behöver få med mig under mina arbetsdagar som är i princip varje dag. En Celine eller Saint Laurent ligger kanske i så fall lite över din budget men en väska jag använder ofta är min Louis Vuitton Neverfull. Jag älskar den och har ju den bruna med shackmönster. Hade jag varit du hade jag nog köpt den i det klassisk LV-monogrammet för den väskan kan du ha för alltid eller så kika in det svenska märket Little Liffner som är hyfsat nytt. De gör så prisvärda väskor i riktigt snygg och modern design, ring tote black är så snygg! Jag hoppas du hittar din drömväska och grattis i förskott till examen!

Det blev jättefint, jag och min kille har en mörkblå säng (jag ville egentligen ha en grå men ibland måste man kompromissa) vad tycker du är snyggast att ha för färg på överkastet? Jag funderar på grått men är inte helt hundra.

Mörkblå säng låter ju så fint, jag ville ha mörkblå väggar men det ville inte min kille så det fick bli grå. Jag hade satsat på grått eller svart överkast till blå säng, svart tror jag kan bli jättesnyggt beroende på vilken blå nyans sängen är! Lycka till!

img_2396

Oj va fint! Nu är detta kanske e skitsak, men uttagen o lampknapparna som sitter på varsin sida av sängen syns ju väldigt tydligt när de är i vitt. Har du funderat på att byta dem mot ett mörkt alternativ?

Tack! Haha, jag älskar skitsaker och detaljer! Men det är nog ljuset på bilden som gör att uttagen och knapparna ser vita ut för de är silvergrå så de passar jättebra med den nya väggfärgen.

Hej. Vilken snyggt sovrum, tycker nattduksborden var så snygga. Men länken dit funkar inte. Vill du länka den igen?

Vad konstigt, det kommer från Zara Home och du hittar det här(klick!), du kan även söka efter Little rectangular magazine rack table på deras hemsida. Vad kul att du tycker om det, vi är så nöjda!

img_2438

Såå fint!! Var kommer lampan ifrån? Är på jakt efter en liknande till mitt sovrum.

Tack snälla du! Lampan heter Random Light Pendel och den finns på bl.a. Rum21 tror jag.
img_8773

Supersnygg jacka! Hur är den i storleken? Jag funderar på att köpa, men den finns bara kvar i M och jag är vanligtvis en S, vilken storlek har du?

Tack! Jag köpte den faktiskt i storlek M, jag köper nästan alla jackor och tröjor en storlek för stora just nu, jag tycker det är så mycket skönare och snyggare. Däremot så när jag rensade ut min garderob förra veckan så åkte den här ner i påsen som Used By hämtade. Jag kände att den inte var riktigt min stil helt enkelt så om du väntar lite så kan du klicka hem min lite billigare där kanske.

img_4832

Hej Linn! Vad är det för kalender? Har letat efter den typ av kalender länge men lyckas inte hitta en. Tacksam för svar! Stor kram

Hej där! Åh jag älskar den och jag använder den varje vecka för att få översikt över mina planer och jobb. Den kommer från Jo & Judy och du hittar deras hemsida här(klick!). Jag såg att de även har en liknande på Lagerhaus förra veckan!

img_2070 img_2085

Älskar dina lockar på de här bilderna, precis som jag vill ha det! Tycker det var alldeles för länge sedan du gjorde en tutorial på hur du lockar håret!

Haha, jag håller faktiskt med! Förutom den gången som jag gjorde det till Metro Modes webb-tv så var det sist typ år 2009 eller 2010. Jag kikade på det klippet för ett par veckor sedan och det hade fått runt 200.000 visningar tror jag det var. Helt galet! Och mycket har hänt sedan dess så jag ska göra en tutorial snart igen så att du får se exakt hur jag gör och vad jag använder!


4 kommentarer4 kommentarer om “svar på lite frågor från veckan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här