Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:31 | February 5, 2017

makeover sovrum

grå väggarimg_2424 img_2396måla gråttimg_2409img_2436

innehåller affliatelänkar – sänggavel Ellos här // sängbord Zara Home här // tavla Absolut Art // överkast Ellos här // ljusstake och vas H&M Home // sängkläder Ellos här // väggfärg Beckers Gnejs 762 helmatt

Äntligen, här kommer lite bilder på vårt sovrum! 

Det var tyvärr ganska mörkt när jag skulle fota sovrummet så de här bilderna var det bästa jag kunde få till. Jag ska ta fler bilder när det är ljust ute men jag är så nöjd med hur det blev. Jag är så glad att jag bestämde mig för att måla om sovrummet, jag är så trött på vitt och det här blev verkligen ett lyft. Här(klick!) kan ni se lite bilder på hur det såg ut innan!

Favoriten är nästan de underbara sängkläderna i lin, så mysiga att sova i och färgen passar perfekt till våra grå väggar. Jag vill spendera varenda sekund när jag är hemma i sovrummet just nu, haha. Tavlan från Absolut Art har jag haft ganska länge och min tanke har alltid varit att sätta den ovanför sängen och visst blev det fint? Så drömskt fotografi, jag älskar det!

Som ni ser så har jag lite fix kvar, jag ska måla i lite linjer uppe vid stukaturen som jag inte hann fixa nu i veckan och så ska vi sätta upp våra gardiner som har varit på kemtvätt. Nästa vecka när vi har kommit hem ska jag även visa er hur det blev med skåpen som jag målade i samma färg som väggarna! Det ska bli spännande att höra vad ni tycker!

10 kommentarer10 kommentarer om “makeover sovrum”

  Såå fint!! Var kommer lampan ifrån? Är på jakt efter en liknande till mitt sovrum.

  Reply

  Tack snälla du! Lampan heter Random Light Pendel och den finns på bl.a. Rum21 tror jag.

  Reply

  Det blev jättefint 🙂 jag och min kille har en mörkblå säng (jag ville egentligen ha en grå men ibland måste man kompromissa ;-)) vad tycker du är snyggast att ha för färg på överkastet? Jag funderar på grått men är inte helt hundra.

  Reply

  Mörkblå säng låter ju så fint, jag ville ha mörkblå väggar men det ville inte min kille så det fick bli grå. Jag hade satsat på grått eller svart överkast till blå säng, svart tror jag kan bli jättesnyggt beroende på vilken blå nyans sängen är! Lycka till!

  Reply

  Oj va fint! Nu är detta kanske e skitsak, men uttagen o lampknapparna som sitter på varsin sida av sängen syns ju väldigt tydligt när de är i vitt. Har du funderat på att byta dem mot ett mörkt alternativ?

  Reply

  Tack! Haha, jag älskar skitsaker och detaljer! Men det är nog ljuset på bilden som gör att uttagen och knapparna ser vita ut för de är silvergrå så de passar jättebra med den nya väggfärgen.

  Reply

  Hej. Vilken snyggt sovrum ? tycker nattduksborden var så snygga. Men länken dit funkar inte. Vill du länka den igen ?

  Reply

  Vad konstigt, det kommer från Zara Home och du kan även söka efter Little rectangular magazine rack table på deras hemsida. Vad kul att du tycker om det, vi är så nöjda!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.