Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | February 3, 2017

Vad är Glowga?

8o3a2871 8o3a2953 8o3a2922 8o3a26708o3a2599 8o3a2659 8o3a2978

Jag startade min morgon med Glowga på Urban Deli!

I morse bjöd som sagt Michaela tillsammans med Vitamin Well in till ett Glowga-pass på Urban Deli. Så härlig start på dagen och även om jag inte vet om Glowga (glowing yoga in the dark) ens är på riktigt eller om genierna på VW har hittat på det så gillade jag det verkligen. Innan passet fick vi byta om till likadana träningskläder, ta på oss UV-band och måla oss med UV-färg och yogasalen var fylld av UV-lampor och ni ser ju hur fint det blev. Bra energi helt enkelt!

Och tummen upp för yogainstruktörer som vågar köra på lite mer up tempo-musik under sina yogaklasser. Jag älskar ju som sagt yoga där man tränar hårt och bygger muskler och jag tycker man får mycket bättre flow om jag får lyssna på en riktigt bra låt samtidigt. En av mina bästa yogalåtar är t.ex. Dessert med Dawin som är typ en rnb/hiphop-låt. Älskar!

Tack till Michaela för världens bästa start på dagen helt enkelt och om en timme får jag träffa henne igen. I kväll är vi nämligen ett härligt gäng som ska ses på Story Hotel, äta middag på Linglong och fira bästa Carro som har designat en kollektion för Rock&Blue. Innan dess ska jag göra mig i ordning, svara på en hel drös med mail och packa inför Paris för vi åker tidigt i morgon bitti, haha.

Ha en fin fredagskväll hjärtan så hörs vi från Paris i helgen!

Puss & kram!


3 kommentarer3 kommentarer om “Vad är Glowga?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser fantastiskt ut! Det hade jag velat testa. Trevlig helg!

  http://utochspring.com

  Reply
 • Hej! Kan inte du dela med dig mer av villa låtar du lyssnar på när du yogan, kanske göra en spellista och dela?! 🙂 Vore toppen!!

  Reply
 • Det kan jag absolut göra, jag återkommer när jag har gjort en delbar lista 🙂 Kram

  Reply