Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:16 | January 22, 2017

naglar och hårfix på Styleport

IMG_1447IMG_1454 IMG_1462IMG_1475IMG_1451 IMG_1480

Hej söndag!

Jag är lika trött som jag förtjänar idag efter en kväll och natt av festligheter, hur mår ni idag? Jag var ju på en ny salong på Linnegatan nu i veckan och fixade mina naglar och klippte topparna inför gårdagens bröllop. Styleport heter konceptet och bygger på att man lätt ska kunna boka en tid och bli stylad, klippt eller få fixat naglarna t.ex. på morgonen innan jobbet. De öppnar nämligen redan halv åtta på morgonen vilket jag tycket är klockrent.

Jag fick även testa att göra en permanent packning (av märket Cuccio) istället för gellack och jag är så nöjd! Jag slutade ju göra gellack för ett bra tag sedan nu, mestadels för att det tog för långt tid att göra det sett till hur länge det höll. Gellack är ju mycket mjukare än permanentlack och det är tydligen för att det innehåller 50% gelé medan permanentlack innehåller 100% lack.

Lacket sitter fortfarande som berget trots att nagelteknologen Anni inte slipade mina naglar innan. Så nöjd! Det blir alltså mycket mer skonsamt för naglarna om jag tar av det och eftersom mina naglar bryts av lätt så hoppas jag att den här förstärkningen gör att mina egna naglar får tid att växa till sig lite!


2 kommentarer2 kommentarer om “naglar och hårfix på Styleport”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fint! Har du extensions i ditt hår?

    Reply
  • Tack <3 Ja, jag gör dem hos Malin på Hårbutik. Hör av dig till mig om du vill ha kontaktuppgifter 🙂 Kram

    Reply