Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:12 | January 16, 2017

vecka 3

IMG_1270

veckans planer:

Woho, veckans planer är tillbaka! Allt blir lite roligare när man har varit borta ett tag och de här inläggen när jag får sammanfatta den kommande veckan älskar jag för att kickstarta måndagen. En rutin jag har saknat! Den här veckan blir det en hel del möten, det brukar bli så första veckan efter semestern. Jag har styrelsemöte med vår bostadsrättförening, några pressevent och lunchmöte med Liv, det ska bli så kul att se henne igen. Helt galet att det är en månad sedan vi sågs sist när vi åt jullunch på Riche. På torsdag ska jag, Daniel, Michaela och Petra på Danny Saucedos Show och i helgen är det dags för bröllop!

veckans måste:

Jag ska till skräddaren och testa en klänning jag har sytt upp inför Susannes bröllop på lördag. Det är så sjukt att hon och Teddy gifter sig redan i helgen, tiden har gått så fort och det ska bli så jäkla kul! Till skräddaren ska jag även ha med mig en annan klänning som jag har beställt på nätet men som måste läggas in i midjan. Jag är riktigt bra på att ändra mig i sista sekunden gällande vad jag ska ha på mig så det är bäst att ha två alternativ. Jag kan ha planerat en hel outfit men så när väl dagen kommer så känner jag inte alls för att ha på mig just det, haha. Jag brukar ha en klänning och en byxdress på lager för att kunna klä mig i det jag känner mig mest bekväm i just då. Den här gången blir det två klänningar som är väldigt olika i modellen, vi får se vilken det blir och den valet inte faller på kommer jag garanterat få användning av vid något annat tillfälle.

veckans bästa:

Det är helt klart att vara hemma! Jag är så laddad inför 2017 och har en riktigt bra känsla inför det nya året. Jag har jobbat hemma nu under förmiddagen och ska köra ett yogapass hemma nu (eftersom jag försov mig till passet nere på gymmet i morse, jäkla jetlag) innan jag gör mig i ordning och springer iväg till kontoret. Jag har saknat stan, kontoret, rutiner och MITT LIV så galet mycket! Så pepp på den här veckan!

veckans sämsta:

Det är helt klart min jetlag. Jag har sedan vi kom hem i fredags vaknat vid ett-två på natten och känt mig utvilad och varit redo att starta dagen tills jag har kikat på klockan. Som tur är så har jag lyckats somna om och sedan vaknat jättepigg vid fem-tiden, återigen lyckats somna om efter en stund och sedan har jag varit jättetrött när det väl har varit dags att stiga upp, haha. Jag är dessutom lite yr i huvudet och blir förlamande trött runt 5-6-tiden på eftermiddagen. Då är det en kamp att hålla mig vaken så att jag kan somna på kvällen men det hade definitivt kunnat vara mycket värre. Jag tycker ofta att jetlaggen är värst när man reser till Asien eller hem från USA. Håller ni inte med?

6 kommentarer6 kommentarer om “vecka 3”

    Kan du inte ha röstning om vilken klänning det blir? Det hade gjort succé, hehe. Hemkomst från Asien är det värsta som finns…

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.