Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:54 | November 30, 2016

vårt rum på One&Only The Palm

IMG_7390IMG_7398 IMG_7446 IMG_7581 IMG_7438IMG_7412 IMG_7423 IMG_7470IMG_7468 IMG_7431 IMG_7455

Här kommer lite fler bilder på vårt underbara rum på One&Only The Palm!

Hej på er!

Idag får ni ha överseende med felstavningar och konstigt språk här i bloggen. Det kan nämligen hända då jag fortfarande är alldeles yr och nästan känner mig bakis efter migränmedicinen jag tog igår. Jag vaknade i alla fall tidigt i morse och kom iväg till frukosten hos Reklamombudsmannen och nu har jag precis kommit till kontoret.

Jag tog lite bilder av vårt rum i Dubai och eftersom hotellet var väldigt fullbokat den här perioden så fanns det bara ett rum kvar när vi bokade. Vi hade dock flyt och hotellet hade fått en avbokning och vi blev därför uppgraderade till en juniorsvit när vi kom fram i onsdags.

One&Only The Palm är definitivt topp tre av de finaste hotellen jag hittills har bott på och sviten måste ha varit nästan 100 kvadratmeter stor med det gigantiska badrummet, hallen, garderoben och vår terrass. Det är nästan svårt att förmedla hotellet rättvist i bild så därför filmade jag en hel del under vår weekend där och Liv ska klippa ihop det i veckan så att ni får se!


2 kommentarer2 kommentarer om “vårt rum på One&Only The Palm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här